Cuplul anului, iubire la înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre căpitanul naţionalei, Cristian Chivu, şi frumoasa ştiristă sportivă de la Antena 3, Adelina Elisei, a început discret şi continuă aşa, în ciuda popularităţii

Povestea de dragoste dintre căpitanul naţionalei, Cristian Chivu, şi frumoasa ştiristă sportivă de la Antena 3, Adelina Elisei, a început discret şi continuă aşa, în ciuda popularităţii celor doi.

A fost o ştire de presă bombă, pe care ziarele "Adevărul" şi "Click" au avut-o în exclusivitate, o ştire preluată ulterior de mai toate posturile de televiziune. A urmat perioada în care unii au calificat informaţia ca fiind doar o invenţie, alţii s-au bucurat că tânărul fotbalist s-a îndrăgostit de o fată normală, nu doar de o vedetă, iar scepticii şi răutăcioşii au dat ca sigur faptul că relaţia nu va dura mai mult de două luni.

În timp ce fiecare amator de mondenităţi făcea pronosticuri şi analize, Adelina prezenta, alături de Dan Negru, Festivalul Callatis, iar în pauzele dintre intrări citea mesajele calde scrise de iubitul său şi îi răspundea în mare viteză. Pentru că o chema Dan Negru în scenă…

După încheierea fiecărei seri a festivalului, Adelina "zbura" cu maşina proprie de la Mangalia la Eforie Nord, acolo unde iubitul ei o aştepta seară de seară. Atunci, paparazzii au făcut primele lor poze împreună, pe terasa Hotelului Europa, astfel că cei care se mai îndoiau de veridicitatea informaţiei au avut confirmarea că Adelina şi Cristi Chivu trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Ade zboară la iubitul ei cât de des poate

La sfârşitul lunii august, la numai o lună după Festivalul Callatis, Adelina le-a cunoscut pe Mari şi Diana Chivu, la un meci de fotbal amical, România - Turcia, care s-a desfăşurat la Bucureşti. Adelina a avut mari emoţii înaintea întâlnirii, dar ele s-au dovedit a fi nejustificate pentru că mama şi sora lui Cristi au simpatizat-o din primul moment. Viaţa celor doi îndrăgostiţi şi-a urmat apoi cursul firesc, iar ei au luptat pe cât posibil să se ţină la distanţă de ochii curioşilor.

De dragul lui Cristi, Adelina a intrat adesea în mai multe ture la pupitrul ştirilor sportive ale Antenei 3, doar pentru ca apoi să aibă mai multe zile libere în care să poată da o fugă la Milano. Şi, deşi nu este deloc o mare amatoare de călătorii cu avionul, Ade, cum îi zic prietenii, strânge din dinţi şi zboară la iubitul ei cât de des îi permite programul. Uneori chiar şi numai pentru trei-patru zile.

La Milano, cei doi stau mult în casă şi se simt foarte bine departe de lumea mondenă. Iar Adelina este una dintre puţinele femei care, deşi au fost de multe ori în oraşul modei, nu ştie magazinele de fiţe ale acestuia. Şi nici nu revine vreodată din Italia cu achiziţii de mii de euro.

Puţină lume a ştiut că, la începutul toamnei, Adelina a fost invitată de Mari şi Diana Chivu la Timişoara, să petreacă un weekend împreună. N-au făcut nimic special, ci au stat acasă, au văzut un meci în care evolua Cristi "al lor" şi au mâncat popcorn. Dacă o anumită domnişoară dornică de reclamă nu s-ar fi lăudat că este căutată de Chivu, atunci acest weekend ar fi rămas o ştire numai pentru prieteni. Dar, aşa, Mari Chivu s-a simţit datoare să renunţe la discreţie şi să explice presei că o place mult pe iubita fiului său, că tocmai a invitat-o la ea acasă şi că şi-ar dori o noră cum este ştirista Antenei 3. De altfel, mama căpitanului naţionalei de fotbal este o femeie modernă, căreia viitoarea sa noră îi spune pe nume, simplu, Mari.

Nunta anului 2008

Cererea în căsătorie, care a avut loc la Milano, a fost urmată de momentele de emoţie în care îndrăgostiţii şi-au anunţat familiile de decizia luată. Comic a fost că, după ce şi-a anunţat mama că se însoară, Cristi i-a pasat urgent telefonul Adelinei, iar când aceasta le-a dat vestea părinţilor ei a procedat identic şi i-a dat lui Cristi receptorul să continue convorbirea.

Acum, cei doi locuiesc într-un apartament superb, situat la etajul XVI, iar pentru Cristi părerea iubitei sale a contat foarte mult chiar înainte de a o cere oficial în căsătorie. O ştire de ultimă oră este legată de faptul că Adelina şi Cristi au decis de comun acord să activeze site-ul fotbalistului (http//: www.cristichivu.ro) pentru a nu se mai denatura vreo informaţie. Astfel, orice ştire de interes pentru fani va fi publicată pe acest site. Inclusiv despre nunta care se apropie şi va avea loc după campionatul European de Fotbal din vara lui 2008. Pe Ade şi Cristi, cumpăna dintre ani îi va surprinde probabil în România, fie la Piatra Neamţ, oricum în România.
Cei doi vor să petreacă un revelion romantic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite