Azi, în Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încurajaţi de succesele cu Hamburg şi cu Hertha, rapidiştii privesc cu încredere jocul cu Wolfsburg Astăzi, de la ora 20.00 (TVR 1), rapidiştii încep o nouă campanie în Cupa UEFA.

Încurajaţi de succesele cu Hamburg şi cu Hertha, rapidiştii privesc cu încredere jocul cu Wolfsburg

Astăzi, de la ora 20.00 (TVR 1), rapidiştii încep o nouă campanie în Cupa UEFA.

Chiar dacă vor întâlni un adversar dificil, Wolfsburg, giuleştenii sunt încrezători în calificare. Motivul? Succesele obţinute în Europa în faţa celor de la Hamburg şi Hertha. "Ei reprezintă un fotbal mare, dar nu este prima oară când jucăm împotriva unei echipe germane şi nu avem motive să ne speriem.

Noi am vrea să mergem cât mai departe în Cupa UEFA, dar ţin să repet că avem un proiect pe termen lung şi indiferent care vor fi rezultatele nu îl vom abandona", a spus directorul general Constantin Zotta.

Oficialul rapidist crede că jucătorii din lotul condus de Jose Peseiro sunt motivaţi suficient pentru partida cu Wolfsburg şi nu era nevoie de un rezultat precum cel obţinut de CFR Cluj în partida cu AS Roma din Liga Campionilor pentru a se mobiliza.

A doua participare în UEFA

De partea cealaltă, germanii aşteaptă cu interes jocul cu Rapid pentru că sunt la abia a doua participare în Cupa UEFA.

"Să jucăm în UEFA este extraordinar, dar nu o să fie uşor, mai ales că jucăm primul meci acasă. O să întâlnim o echipă defensivă ce va juca foarte mult pe contraatac. Important este să obţinem o victorie fără să primim gol", a spus fundaşul Sascha Riether.

Echipa probabilă a giuleştenilor: Pardo - Maftei, M. Constantin, Fernandes, Bozovici - Grigore, Herea - Julio Cesar, Spadacio, Cesinha - Djalovici.

Wolfsburg ar putea evolua în formula: Benaglio - Riether, Barzagli, Costa, Schaer - Hasebe, Josue Misimovic, Gentner- Dejagah, Grafite.

Cititi si:

"Câinii" visează la victorie în Olanda de Cătălin Anton

Timişoara după 16 ani, Vaslui şi Urziceni la debut de Cătălin Anton

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite