Cupa UEFA intra in linie dreapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TSKA Sofia - Viking. Bulgarii de la TSKA au avut un parcurs dezastruos in grupele Cupei UEFA, pierzand ambele partide jucate pana acum. Astfel, sofiotii sunt obligati sa castige partida de pe teren

TSKA Sofia - Viking. Bulgarii de la TSKA au avut un parcurs dezastruos in grupele Cupei UEFA, pierzand ambele partide jucate pana acum. Astfel, sofiotii sunt obligati sa castige partida de pe teren propiu. Misiunea bulgarilor este totusi dificila, intrucat Viking are patru puncte dupa trei partide si o infrangere ii elimina din Europa.
Litex Loveci - Alkmaar. Litex este cea mai in forma echipa bulgareasca aflata in competitie. Gazdele de astazi au sase puncte dupa doua meciuri, iar un egal ii propulseaza in lupta pentru castigarea grupei. Alkmaar are patru puncte si mai are de disputat o partida pe teren propriu, astfel ca un egal ar surade si olandezilor.
Maccabi Petach-Tikva - Lokomotiv Moscova. Rusii au doar patru puncte dupa trei meciuri si sunt obligati sa castige pentru a-si asigura calificarea in primavara europeana. De partea cealalta, israelienii de la Maccabi nu au nici un punct si nu par in stare sa puna probleme in aceasta partida.
Legia Varsovia - Korona Kielce. Legia este o echipa in forma, aflandu-se la egalitate de puncte cu liderul din prima liga poloneza, Wisla Cracovia. In aceasta partida din Cupa Poloniei, Legia intalneste tot o prim-divizionara, Korona, ocupanta locului patru. Totusi, avand in vedere ca Legia este o echipa solida pe propriul teren, este de asteptat ca echipa-gazda sa se impuna in aceasta partida.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite