Croitoru: "Am ales Steaua cu sufletul, nu pentru bani!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul mijlocaş al campioanei pentru achiziţionarea căruia roş-albaştrii s-au bătut două săptămâni cu FC Vaslui a fost, în urmă cu zece ani, junior în Ghencea

unul singur prin parcurile din Bacău. Deşi alte cluburi din Liga I i-au oferit salarii aproape duble, Croitoru spune că a ales Steaua din suflet.
Clubul din Ghencea a virat la FC Vaslui suma de 550.000 de euro plus fundaşul Panait, în schimbul jucătorului Marius Croitoru. Mijlocaşul se va întoarce după mai bine de zece ani în Ghencea, acolo unde a petrecut doi ani ca junior. "Am fost la Steaua de la 14 până la 15 ani şi jumătate. Sunt familiarizat, oarecum, cu clubul", a pecizat fotbalistul, al cărui frate, Florin Croitoru, a dat şi el probe la Steaua în urmă cu patru ani. Croitoru spune că înainte să apară oferta din Ghencea era aproape transferat în străinătate. "Eu am ales Steaua cu sufletul, nu pentru bani. Nu pentru că eram stelist înainte, ci pentru că sunt de părere că este cel mai serios club din România. Înainte să apară oferta asta, eram în proporţie de 90 la sută transferat în străinătate. Mai aveam şi vreo patru oferte din ţară şi puteam să aleg un salariu aproape dublu faţă de cel propus de Steaua. Însă după ce am discutat cu impresarul Adrian Ilie şi la îndemnurile soţiei şi chiar şi ale fiului meu de trei ani, care este un stelist înfocat, am ales Steaua", a declarat mijlocaşul, care se pregăteşte singur pentru a fi în formă la reunirea lotului. "Este normal după aproape o lună de inactivitate. Alerg prin parc, în Bacău, mă mai duc şi pe stadion. După atâţia ani petrecuţi în fotbal, ştiu ce am de făcut", a precizat Croitoru.
"Puteam să iau titlul cu alţii"
Marius Croitoru spune că nu a ales Steaua pentru bani sau pentru ocazia de a juca în primăvara europeană. "Pentru mine nu au contat banii. Am 26 de ani şi eu zic că mai am mult de jucat. Nu m-a impresionat nici faptul că aş putea debuta în cupele europene la Steaua. Puteam să mă duc la alţii să joc în cupele europene şi să mai iau şi campionatul", a declarat fotbalistul, făcând aluzie la oferta înaintată de Dinamo clubului vasluian.
Este finul Doinei Melinte
Proaspătul stelist este finul de cununie al fostei mare atlete Doina Melinte. Medaliata cu aur la Jocurile Olimpice din 1984 a considerat transferul finului său la Steaua drept o surpriză foarte plăcută: "Am vorbit cu ea imediat după ce am semnat şi s-a bucurat enorm. Ştiam de ofertă şi a spus că am luat o decizie foarte bună", a spus fotbalistul care în Ghencea îl va găsi pe fostul său coleg de la FC Vaslui, Vali Badea: "Am fost coleg cu el vreo şase luni. Acum nu ştiu dacă vom juca împreună, pentru că este concurenţă mare la o echipă ca Steaua".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite