Criză la Dinamo, înainte de Benfica

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a încheiat al treilea amical din turneul portughez, scor 0-1 cu Academica Coimbra, fără a marca vreun gol. La finalul partidei cu Academica, tehnicianul Mircea Rednic era mulţumit de

Dinamo a încheiat al treilea amical din turneul portughez, scor 0-1 cu Academica Coimbra, fără a marca vreun gol. La finalul partidei cu Academica, tehnicianul Mircea Rednic era mulţumit de prestaţia în ansamblu a elevilor săi. "Cel mai mult mă interesează să ne creăm ocazii, iar cu Academica am avut cel puţin patru, dintre care trei clare", a spus "Puriul", care este convins că Dinamo va arăta altfel în "dubla" cu Benfica. "Mai avem mult până la meci. Deocamdată, jucătorii nu sunt la un nivel optim de pregătire". Lucian Goian nu mai face parte din lot, fundaşul fiind transferat definitiv la Ceahlăul. "Nu vreau să păstrez un jucător căruia îi acord o şansă, iar el face tot felul de declaraţii prin presă", a conchis Rednic. Derutat de acest eşec pare a fi şi Cristi Borcea, directorul executiv al dinamoviştilor.

"Sunt doar partide de antrenament. Se rulează întreg lotul, deci nu ne îngrijorăm. Sigur că mie nu-mi place să pierd, şi de aceea îmi dau programul peste cap şi luni voi merge în Portugalia pentru a sta de vorbă cu băieţii". Chestionat dacă plecarea lui Ganea a slăbit atacul echipei, Borcea a replicat: "Nu se simte lipsa lui Ganea. Ce, a dat vreo sută de goluri pe la Rapid şi nu ştiu eu?".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite