Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maria Dolores, mama fotbalistului de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, a declarat pentru cotidianul "The Sun" că fiul ei va rămâne la formaţia de pe Old Trafford. Chiar dacă tânărul

Maria Dolores, mama fotbalistului de la Manchester United, Cristiano Ronaldo, a declarat pentru cotidianul "The Sun" că fiul ei va rămâne la formaţia de pe Old Trafford. Chiar dacă tânărul fotbalist este curtat intens de către Barcelona şi Real Madrid, mama acestuia nu concepe ca fiul ei să plece din Anglia. "Antrenorul lui Manchester are nevoie de Cristiano, sunt bucuroasă că joacă acolo. Are un contract la Manchester şi trebuie să şi-l onoreze. Orice jucător şi-ar dori să joace pentru Real Madrid sau Barcelona, dar, pentru moment, Cristiano este la Manchester şi va rămâne la Manchester", a spus Maria Dolores. De altfel, chiar şi portughezul Jose Mourinho l-a sfătuit pe Ronaldo să nu mai facă atâta scandal şi să rămână la Manchester. "Dacă rămâne în Anglia, va reuşi să schimbe părerea tuturor despre el. Cred că fotbaliştii ar trebui să dea mai puţine declaraţii şi să se ocupe mai mult de sport", a declarat managerul echipei Chelsea.

Iertat de Rooney
În altă ordine de idei, atacantul Wayne Rooney a spus că încă îl consideră pe fotbalistul portughez prieten, în ciuda faptului că acesta din urmă a forţat eliminarea englezului. În plus, Rooney şi-a cerut încă o dată scuze pentru accidentarea provocată lui Ricardo Carvalho, spunând că faultul asupra acestuia nu a fost intenţionat. "Am fost dezamăgit de atitudinea lui Ronaldo, care a cerut insistent un roşu pentru mine, dar singura mea reacţie a fost să-l împing. Ceea ce lumea nu prea ştie este că, în drum spre casă, i-am trimis un mesaj lui Cristiano în care i-am spus că nu-l judec pentru gestul său. Mai mult, i-am urat succes în partida din semifinale", a mărturisit Rooney, într-unul din ziarele britanice.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite