Cristian Gaţu crede într-o finală cu Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala României s-a calificat în grupa principală II de pe poziţia secundă a Grupei C. Tricolorele - aflate pe locul patru în clasamentul provizoriu al grupei principale II - vor întâlni în faza următoare  reprezentativele Chinei, Spaniei şi Coreei de Sud.

Pentru a accede în semifinale, ceea ce ar echivala şi cu îndeplinirea obiectivului, handbalistele noastre trebuie să treacă de toate adversarele lor.

Preşedintele FRH, Cristian Gaţu, e convins că echipa noastră va ajunge în finală, unde va întâlni chiar Norvegia. „Eu nu dau pronosticuri, dar simt că acest meci se va mai juca o dată şi nu poate fi decât finala mare. Spania şi Coreea de Sud pot fi bătute, în timp ce China are avantajul publicului, dar nu cred că ne va pune probleme", a declarat Gaţu.

Privind la întrecerile directe pe care le-au avut cu toate cele trei formaţii, fetele lui Voina ar trebui să defileze, rezultatele fiind net superioare în favoarea handbalistelor din ţara noastră. Primul adversar va fi, mâine, China, pe care am învins-o de nouă ori. De două ori a fost egal şi am suferit doar o înfrângere.

Clasament grupa principală II
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite