Cristian Chivu: "Numai vorba e de noi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

să facă de acum încolo ce ştiu ei mai bine, şi anume, să joace fotbal.- Ce s-a întâmplat pe final de meci?- La cum s-a desfăşurat partida, nu mă aşteptam decât la o victorie. În niciun

să facă de acum încolo ce ştiu ei mai bine, şi anume, să joace fotbal.
- Ce s-a întâmplat pe final de meci?
- La cum s-a desfăşurat partida, nu mă aşteptam decât la o victorie. În niciun caz nu credeam că bulgarii vor ajunge să marcheze de două ori. Meciul durează 90 de minute, or, noi n-am ţinut cont de acest lucru. Din păcate, în fotbal nu se câştigă mereu. Nu ne-am pierdut concentrarea, dar ne-a fost mai greu să construim în repriza secundă. Am trăit asemenea finaluri de meciuri de mai multe ori şi sunt sigur că o să mai trăiesc. Păcat că n-am ştiut să păstrăm rezultatul de 2-0. Asta este soarta noastră, trebuie să tremurăm tot timpul.
- Unde s-a greşit?
- Nu trebuie căutate scuze şi alibiuri, pentru că de şase ani numai asta facem. Numai vorba e de noi. Am plătit greşelile şi neatenţiile comise în timpul meciului.
- Eşti supărat pe colegii tăi, Contra şi Lobonţ?
- Nu sunt supărat pe nimeni. I-am felicitat pe colegi pentru jocul făcut. N-am de ce să fiu supărat pe Lobonţ, pentru că lovitura din care vecinii noştri au marcat primul gol a fost foarte bine executată. Trebuie să ne asumăm acest rezultat şi să mergem mai departe.
- Cum vezi acest start în campania de calificare pentru Euro-2008?
- Nu trebuie să facem o tragedie din acest rezultat, dar ar fi fost necesară o victorie cu Bulgaria, pentru că aceasta este una dintre contracandidatele noastre la lupta pentru calificare. Mai sunt multe meciuri şi sper că vom repeta de acum înainte jocul bun pe care l-am făcut în prima repriză cu Bulgaria. Trebuie, de acum încolo, să facem ce ştim mai bine, şi anume, să jucăm fotbal. Mergem la victorie la Tirana, şi vom încerca să câştigăm şi la Sofia, pentru a ne lua revanşa.
- Preşedintele Băsescu a spus că la final tabela va arăta 3-0 pentru România. Aţi fost foarte aproape…
- O partidă durează 90 de minute. Aceasta nu s-a terminat 3-0, ci 2-2.
- Suporterii nu au fost mulţumiţi de rezultat, dar au părut satisfăcuţi de jocul vostru…
- Publicul a fost tot timpul alături de noi, şi le mulţumim spectatorilor că s-au comportat minunat şi în această seară.
- Ce vom face în meciul de miercuri, cu Albania?
- Echipele mici nu mai există. Toţi adversarii sunt periculoşi. Din cauza rezultatului cu Bulgaria, suntem nevoiţi să câştigăm la Tirana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite