Cristi Săpunaru pleacă la FC Porto!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid va ceda fundaşul la campioana Portugaliei, urmând să primească 6 milioane de euro şi doi jucători împrumut Fostul coleg al lui Ronaldinho la Gremio, Claudio Pitbull, şi fundaşul

Rapid va ceda fundaşul la campioana Portugaliei, urmând să primească 6 milioane de euro şi doi jucători împrumut

Fostul coleg al lui Ronaldinho la Gremio, Claudio Pitbull, şi fundaşul Andrade vor fi împrumutaţi în Giuleşti ca parte a înţelegerii pentru Săpunaru.

Rapid a anunţat ieri cel mai scump transfer din istoria clubului, dar şi a Ligii I! Fundaşul Cristian Săpunaru va fi cumpărat de campioana Portugaliei, FC Porto, pentru nu mai puţin de 6.000.000 de euro.

"Îl cedăm pe Săpunaru pentru şase milioane de euro şi ne mai dau ei doi jucători împrumut, iar după un an vom avea noi prima opţiune de cumpărare. E vorba de portughezul Joao Paulo Andrade şi brazilianul Claudio Pitbull", a spus acţionarul Fathi Taher.

În urma acestei mutări, clubul Rapid va realiza un profit de peste cinci milioane de euro, Săpunaru fiind transferat în iulie 2006 de la FC Naţional, pentru suma de 850.000 de euro.

Negociază salariul

Impresarul Victor Becali a declarat că FC Porto negociază acum salariul cu fundaşul rapidist. "Ei i-au propus un contract pe 4-5 ani, dar nu asta e problema. Problema e cu salariul, pentru că deocamdată n-am ajuns la un acord", a spus impresarul. Săpunaru îl va înlocui la Porto pe Bosingwa, vândut recent de lusitani la Chelsea pentru 21 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite