Cristi Irimia: "Vreau doar să joc din nou"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul ucrainenilor de la Dinamo Kiev este tentat de o revenire în Liga I, Unirea Urziceni şi Rapid fiind interesate de serviciile sale


pe tuşă un an, dar acum sunt bine. Iar dacă la Kiev nu am loc, sigur aş fi tentat să revin în campionatul intern.
- Sunt tot felul de zvonuri care te dau fie la Rapid, fie la Unirea Urziceni. Chiar şi la Dinamo…
- Sincer, pe mine nu m-a contactat nimeni până acum. Am auzit şi eu tot felul de discuţii, dar până acum nu este nimic concret. Dar pentru acest lucru vinovaţi sunt şi cei de la Dinamo Kiev. Înainte de a pleca în vacanţă, mi-au spus că sunt de acord cu un împrumut al meu sau cu un transfer, şi a rămas ca ei să trimită prin fax către ISM cererile lor. Din ce ştiu, nici până acum nu a venit nimic, iar pe 5 ianuarie este programată reunirea la Kiev. Chiar voi avea o discuţie cu Victor Becali (n.r. - impresarul fundaşului) pentru a vedea ce cale să urmez.
- Dar ţie unde ţi-ar plăcea să joci?
- Nu cred că sunt în postura să pun condiţii. Eu vreau să joc, să demonstrez că nu sunt un fotbalist expirat. Îmi doresc chiar să reintru în circuitul echipei naţionale. La Urziceni m-aş duce cu plăcere, mai ales că acolo este Dan Petrescu, omul care m-a şi adus de la Sportul la Rapid. Cât despre cei de la Rapid sau Dinamo nu pot spune nimic, pentru că până acum nu am vorbit deloc cu ei, dar sunt două echipe puternice la care eu am mai jucat şi unde aş putea să mă reintegrez fără probleme.
- Acum, când România a intrat în UE, crezi că vor apărea oferte mai multe decât până acum?
- Totul este posibil. Este un pas mare pentru ţara noastră, deci şi pentru fotbal. Nu cred însă că efectele integrării vor apărea foarte repede. Trebuie să avem răbdare. Repet, eu nu vreau acum decât să joc din nou fotbal. Caut o echipă care să aibă nevoie de mine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite