Cristi Chivu şi-a dislocat umărul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul lui Inter este în pericol să rateze meciul retur cu Liverpool din optimile Ligii Campionilor, partidă care va avea loc abia pe 11 martie Jocul bun făcut de Cristi Chivu pe

Fundaşul lui Inter este în pericol să rateze meciul retur cu Liverpool din optimile Ligii Campionilor, partidă care va avea loc abia pe 11 martie

Jocul bun făcut de Cristi Chivu pe terenul lui Napoli s-a încheiat prost atât pentru el, cât şi pentru echipă. Fundaşul şi-a dislocat umărul în minutul 52, iar Interul a pierdut pentru prima oară în Serie A după 11 luni.

Căpitanul echipei naţionale a României, Cristi Chivu, s-a lovit din nou la umăr la cinci luni după accidentarea din amicalul cu Germania, care l-a ţinut departe de gazon aproape o lună. Fundaşul şi-a dislocat umărul la câteva minute după începutul reprizei secunde a partidei Napoli-Inter, scor 1-0 şi este în pericol să rateze meciul din Liga Campionilor cu Liverpool, de pe 11 martie.

Chivu va fi supus unor investigaţii medicale zilele acestea, în urma cărora se va şti perioada de indisponibilitate. "Chivu a avut o problemă la umăr. Sperăm să-l recuperăm. Avem câteva probleme acum, mai ales în apărare. În acest moment, ne lipsesc zece jucători", a spus antrenorul interist Roberto Mancini după meci.

Interul a pierdut la Napoli pentru prima oară după 11 meciuri în care nu a cunoscut gustul înfrângerii în Serie A. Pe 18 aprilie, Interul pierdea, pe San Siro, cu scorul de 3-1 în faţa Romei. De atunci, "nerazzuri" au înregistrat 23 de succese şi opt egaluri, în timp ce ultima înfrângere din deplasare datează de aproape doi ani, din 30 aprilie 2006, atunci când Interul pierdea la Empoli, scor 0-1.
După acest eşec, Interul a rămas cu un avantaj de doar şase puncte în faţa lui AS Roma.

Lăudat de presa italiană

Până la momentul accidentării, internaţionalul român a avut o evoluţie apreciată. "Chivu a fost unul dintre cei mai buni jucători. Păcat că într-un moment bun s-a accidentat", a notat agenţia Datasport, în timp de "Il Giornale" a scris: "Românul mai mult a construit decât să se apere. Din picioarele lui au plecat acţiuni importante, dar pe care apărarea adversă le-a rezolvat".

Chivu a fost unul dintre cei mai buni jucători. Păcat că într-un moment bun s-a accidentat (Datasport)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite