Cristi Chivu, audiat de DNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, a fost audiat luni de procurorii anticorupţie, în dosarul transferurilor. Audierea fotbalistului a avut loc al sediul

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Cristian Chivu, a fost audiat luni de procurorii anticorupţie, în dosarul transferurilor.

Audierea fotbalistului a avut loc al sediul FRF, şi nu la DNA, din cauza refuzului selecţionerului Victor Piţurcă de a-şi lăsa jucătorii să meargă la Parchet. "Este posibil ca el să fi fost întrebat despre episodul dinaintea transferului său de la AS Roma la Inter Milano.

Atunci a apărut informaţia că jucătorul avea ofertă şi de la Real Madrid, însă nu ar fi ajuns la clubul spaniol datorită unor comisioane prea mari care ar fi fost solicitate de fraţii Becali, anchetaţi în acelaşi dosar. Probabil că procurorii vor să vadă dacă treaba cu solicitarea comisioanelor era o practică curentă a lui Giovani şi Victor Becali", au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Un alt internaţional, Cosmin Contra, a fost audiat joi, la DNA, în legătură cu transferul său de la Dinamo la Deportivo Alaves în iunie 1999.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite