"Craciunescu are ceva cu mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dupa zece etape, FC Vaslui ocupa ultimul loc in Divizia A, cu doar trei puncte. Finantatorul echipei, Adrian Porumboiu, crede ca vinovat pentru aceasta stare de fapt este si presedintele CCA, Ion

Dupa zece etape, FC Vaslui ocupa ultimul loc in Divizia A, cu doar trei puncte. Finantatorul echipei, Adrian Porumboiu, crede ca vinovat pentru aceasta stare de fapt este si presedintele CCA, Ion Craciunescu, pentru ca trimite arbitri care au ca sarcina defavorizarea echipei sale.
- Domnule Porumboiu, ce probleme aveti cu arbitrii?
- N-am probleme cu arbitrii, ei au ceva cu mine. Craciunescu are ceva cu mine. Echipa nu joaca senzational, dar arbitrii au pus presiune asupra lor. Am inteles ca Salomir si Serea ar fi fost avertizati, daca dau un aut pentru noi, vor fi suspendati. Nu inteleg ce satisfactii poate avea Craciunescu cand face rau cuiva.
- Am inteles ca domnul Craciunescu doreste sa va dea in judecata pentru declaratiile facute?
- Ce sa ma dea in judecata? Sa-i fie rusine ca s-a gandit la asa ceva. Il spulber. Cum sa faca asa ceva? Este o neobrazare ca ameninta cu judecata. A ajuns un fel de procesoman. Arbitrajul a fost acaparat de un grup de interese, dar prin intermediul sau. El a fost anagajatul meu. Puteam sa-i spun sa se ocupe de arbitraje. Ce sa mai spun, trist cavaler.
- Ati declarat, dupa meciul cu Otelul, ca presedintele CCA s-a intalnit cu cineva de la clubul moldav? Puteti detalia?
- Ce cauta Craciunescu la partida de Divizia C, Poli Iasi II - Vatra Dornei? Acolo s-a intalnit cu Marius Stan. Dupa aceea s-au intalnit la un mall, si chiar in acelasi restaurant. Coincidenta este prea mare. El a raspuns ca a fost la respectiva partida pentru niste arbitri. Este praf in ochi.
- Ati adus atacanti cu nume, dar echipa a marcat doar trei goluri in zece etape?
- La echipa joaca Sabin Ilie, Claudiu Raducanu, Cursaru, fosti golgeteri. Ce sa faca, daca arbitrii vin cu tema clara? Craciunescu imi face mie ceea ce i-a facut lui Stefan cand a retrogradat Ceahlaul. Aceeasi tenta clara, aceiasi arbitri.

Ion Craciunescu: "Vor urma atacuri din ce in ce mai puternice"
Presedintele CCA, Ion Craciunescu, a tinut sa raspunda, ieri, acuzelor venite din partea mai multor oameni din fotbalul romanesc. "Eu cred ca ceea ce incearca sa faca unele persoane din fotbal este sa ma inlature pentru ca nu sunt asa de usor de manipulat cum vor ele. De acum inainte, sunt sigur ca vor fi atacuri din ce in ce mai puternice", a spus Craciunescu, care apoi s-a referit si la relatia sa cu Porumboiu, pe care doreste sa-l dea in judecata daca nu va fi suspendat de catre Comisia de Disciplina, ca urmare a declaratiilor date de patronul FC Vaslui. Presedintele CCA s-a referit si la posibilitatea de a fi demis. ,Daca s-ar intampla sa fiu dat afara de Mircea Sandu, ar fi o incalcare grava a regulamentului. Nu tin cu dintii de scaunul acesta, dar nici nu ma pot lasa la voia oricui. Dar, eu am simtit ca cei doi candidati sunt satisfacuti de activitatea mea. Daca mi se vor aduce argumente intemeiate impotriva mea, atunci eu voi fi cel care imi voi da demisia. Pana acum insa nu am ce sa-mi reprosez ca sa demisionez. Eu trebuie sa-mi duc la capat mandatul meu de patru ani (n.r - iunie 2007)", a mai spus Craciunescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite