Cottbus joacă pentru a intra în prima divizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odense Horsens. Gazdele joacă destul de bine în faţa propriilor suporteri, reuşind şapte victorii şi un rezultat de egalitate, în 13 partide. Mai mult, Odense a primit, în medie, un gol pe

Odense Horsens. Gazdele joacă destul de bine în faţa propriilor suporteri, reuşind şapte victorii şi un rezultat de egalitate, în 13 partide. Mai mult, Odense a primit, în medie, un gol pe meci. De partea cealaltă, Horsens se poate lăuda cu doar două victorii în cele 13 meciuri jucate în deplasare, a marcat de 11 ori şi a primit 20 de goluri. În ultimele patru întâlniri directe, fiecare echipă a câştigat o dată, iar două jocuri s-au terminat la egalitate.
Aarhus Brondby. Oaspeţii sunt obligaţi să câştige dacă îşi doresc să mai păstreze şanse la titlu. Aarhus are numai două victorii pe teren propriu în 12 partide, în timp ce Brondby se poate lăuda cu cinci succese în 12 meciuri jucate afară. În ultimele cinci partide jucate pe terenul gazdelor de astăzi, Brondby a câştigat de două ori şi a terminat la egalitate un alt meci.
Cottbus Hansa Rostock. Cottbus se luptă pentru a ocupa unul dintre locurile care asigură prezenţa în prima ligă din Germania, astfel că nu îşi poate permite paşi greşiţi. Gazdele nu au câştigat decât jumătate din cele 14 meciuri disputate pe teren propriu, dar Hansa nu s-a dovedit prea puternică în deplasare, patru victorii în 15 meciuri. În ultimele trei întâlniri jucate pe terenul celor de la Cottbus, gazdele s-au impus de două ori, în timp ce oaspeţii o dată.
Pfullendorf Eschborn. Cu o victorie în meciul de astăzi, gazdele şi-ar mări şansele de a rămâne în cea de treia ligă germană. Adversarii lor, Eschborn, ocupă ultimul loc, cu o victorie şi cinci egaluri în 24 de etape, şi au un golaveraj dezatruos, 10 goluri marcate şi 53 primite. În plus, oaspeţii au primit, în medie, câte două goluri în fiecare partidă jucate în afara propriei arene.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite