La Cotroceni - în treninguri, în Ligă - la costum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii Stelei au adoptat ţinuta festivă la plecarea spre Kiev, absolut toţi membrii delegaţiei, maseuri, jucători sau conducători, fiind îmbrăcaţi la costum. Dacă în primăvară, atunci

Jucătorii Stelei au adoptat ţinuta festivă la plecarea spre Kiev, absolut toţi membrii delegaţiei, maseuri, jucători sau conducători, fiind îmbrăcaţi la costum.
Dacă în primăvară, atunci când au fost decoraţi la Cotroceni de preşedintele Traian Băsescu, fotbaliştii s-au prezentat în treninguri, un meci din Liga Campionilor i-a determinat pe roş-albaştri să se îmbrace la patru ace, în costume negre, cămăşi albe şi cravate roş-albastre. Singurul care a părut incomodat de ţinută a fost portarul Carlos, care a venit cu cămaşa scoasă din pantaloni şi cu nodul desfăcut larg la cravată. Chiar dacă nu au vorbit cu presa, steliştii nu i-au refuzat pe amatorii de autografe, unii dintre ei chiar acceptând să facă poze cu fanii. Înainte de plecare, unii dintre jucători, printre care Vali Badea, Eugen Baciu, Vasilică Cristocea sau portarul de rezervă Cernea, au trecut pe la chioşcul de ziare, de unde s-au aprovizionat cu mai multe publicaţii. Din lotul deplasat la Kiev face parte şi fundaşul Petre Marivn, chiar dacă fotbalistul nu are drept de joc, fiind suspendat. Steliştii sunt însoţiţi şi de directorul sportiv al Federaţiei Române de Fotbal, Daniel Prodan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite