Cote mari in prima liga olandeza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roda - Den Haag. Roda ocupa locul 11 in prima liga olandeza, la numai un punct distanta de adversara de astazi, Den Haag, care este clasata pe locul 13. Chiar daca cei de la Roda au avut un parcurs

Roda - Den Haag. Roda ocupa locul 11 in prima liga olandeza, la numai un punct distanta de adversara de astazi, Den Haag, care este clasata pe locul 13. Chiar daca cei de la Roda au avut un parcurs foarte slab pe propriul teren, ei au totusi prima sansa in fata lui Den Haag, echipa care a pierdut cinci din cele opt partide jucate in deplasare in acest tur de campionat.
Waalwijk - Heerenveen. Waalwijk a fost revelatia inceputului de campionat in Olanda, dar acum este in scadere de turatie. Totusi, gazdele de astazi ocupa un merituos loc sase, avand un punct in fata lui Heerenveen. Waalwijk este o echipa destul de redutabila pe propiul teren, acolo unde a pierdut o singura data in acest sezon. Heerenveen pe de alta parte este in revenire de forma si are toate sansele sa obtina macar un punct din aceasta partida.
Vitesse - Breda. Este o partida intre doua echipe clasate in a doua jumatate a clasamentului Eredivisie. Vitesse stie sa profite, in general, de avantajul terenului propriu, unde nu se incurca in fata echipelor mai slabe. In plus, Breda are probleme cu evitarea retrogradarii, fiind la doar patru puncte distanta de zona periculoasa. In plus, oaspetii sunt destul de "cuminti" in partidele jucate "afara"
Ajax - Groningen. Ajax este dezama-girea sezonului in prima liga olandeza, ocupand locul patru, la nu mai putin de 11 puncte fata de liderul AZ. Astfel, pentru a mai salva cate ceva, "lancierii" nu au voie sa faca nici un pas gresit pe teren propriu, mai ales cand adversara, Groningen, este penultima in clasamentul partidelor jucate pe teren strain.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite