Cote mari pentru favorite in campionatul rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lokomotiv Moscova - Saturn. Echipa-gazda este angrenata in lupta pentru titlu in campionatul rus, aflata la doar doua puncte in spatele liderului TSKA. Avand in vedere ca Saturn este pe locul 10, si

Lokomotiv Moscova - Saturn. Echipa-gazda este angrenata in lupta pentru titlu in campionatul rus, aflata la doar doua puncte in spatele liderului TSKA. Avand in vedere ca Saturn este pe locul 10, si nu are pentru ce lupta, este de asteptat ca Lokomotiv sa se impuna in partida de astazi.
Shinnik - Spartak Moscova. Spar-tak este si ea angrenata in lupta pentru titlu, din campionatul rus, avand cu patru puncte mai putin decat liderul. Astfel, echipa romanului Iencsi nu isi permite nici un pas gresit, mai ales ca adversara este modesta Shinnik, locul opt in campionat.
Sparta Praga - Sigma Olomuc. Este o partida echilibrata intre ocupantele locurilor trei si cinci din prima liga ceha. Desi nu a mai repetat inceputurile bune de sezon din anii trecuti, Sparta este totusi favorita in aceasta partida, disputata pe propriul teren, acolo unde cea mai titrata echipa de club a fotbalului ceh, nu prea face pasi gresiti.
Werder Bremen - Eintracht Frankfurt. Werder, campioana Budesligii de acum doi ani, ocupa, in prezent, locul secund, cu doua puncte mai putin decat liderul Bayern MUnchen. Avand in vedere ca adversara, Eintracht, nu emite prea mari pretentii in acest sezon, iar in partidele disputate in deplasare are evolutii modeste, este de asteptat ca Werder sa se impuna fara probleme, astazi.
Tottenham - Arsenal. Derbiul londonez dintre Tottenham si Arsenal se anunta cu scantei. Contrar traditiei, Tottenham este mai bine clasata decat "tunarii", ocupanta locul trei in Premier League. Arsenal este clasata pe un dezamagitor loc opt, dar elevii lui Arsene Wenger au toate sansele sa scoata macar un punct pe terenul lui Tottenham.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite