Cote mari pentru echipe mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metalurg Zaporoje - Dnepr Dnepropetrovsk. Metalurg este una dintre echipele slabe ale campionatului ucrainean. Nici Dnepr nu sta prea bine in acest sezon, insa este obligata sa se trezeasca daca vrea

Metalurg Zaporoje - Dnepr Dnepropetrovsk. Metalurg este una dintre echipele slabe ale campionatului ucrainean. Nici Dnepr nu sta prea bine in acest sezon, insa este obligata sa se trezeasca daca vrea sa mai prinda cupele europene. Astfel, este de asteptat, mai ales dupa victoria din Cupa UEFA, ca oaspetii sa scoata macar un punct din deplasarea de la Zaporoje.
Atalanta - Catanzaro. Catanzaro este o candidata serioasa la retrogradarea din Serie B. La polul opus se afla Atalanta, care trage la promovare si are clar prima sansa in aceasta partida, mai ales ca pe teren propriu, echipa din Bergamo are opt victorii din tot atatea meciuri.
Teplice - Olomuc. Chiar daca cele doua echipe sunt despartite de doar trei puncte in prima liga ceha, Teplice are si avantajul terenului propriu. Mai mult, gazdele de astazi sunt in lupta cu Slavia Praga pentru ocuparea locului doi, care asigura calificarea in tururile preliminare ale Ligii Campionilor.
Panonios - Xanthi. Chiar daca Panonios ocupa locul 14 in prima liga din Grecia, iar Xanthi este revelatia turului, se anunta un meci cu scantei. Panonios nu-si permite sa piarda aceasta partida, fiind in lupta apriga pentru evitarea retrogradarii, astfel ca sunt toate sansele sa scoata macar un punct din acest joc.
Birmingham - West Ham. Birmingham este penultima echipa din Premier League. Aflate in mare criza de puncte, gazdele nu concep sa piarda aceasta partida, mai ales ca intalnesc o echipa, West Ham, care a castigat o singura partida din deplasare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite