Cote mari in cupele nationale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debrecen - Tatabanya. Partida conteaza pentru Cupa Ungariei. Debrecen este campioana en-titre si are un sezon destul de bun si in actualul campionat, in care este neinvinsa dupa 11 etape. De partea

Debrecen - Tatabanya. Partida conteaza pentru Cupa Ungariei. Debrecen este campioana en-titre si are un sezon destul de bun si in actualul campionat, in care este neinvinsa dupa 11 etape. De partea cealalta, Tatabanya este una dintre formatiile modeste ale campionatului maghiar si, chiar daca se afla pe locul 7, nu pare capabila sa puna probleme campionilor.
Amica Wronki - Odra Wodzislaw. Acest meci din Cupa Poloniei aduce fata in fata doua echipe de prima liga. Chiar daca Amica ocupa locul cinci in campionat, iar Odra este pe locul 10, diferenta dintre cele doua echipe este de doar trei puncte, ceea ce anunta un meci echilibrat.
Lokeren - Lierse. Gazdele sunt clasate pe locul 6 in prima liga belgiana, avand doar trei infrangeri in cele 12 etape disputate pana acum. Misiunea lui Lokeren este cu atat mai usoara cu cat intalneste pe Lierse, ultima clasata, cu doar 8 puncte si care nu emite pretentii in meciurile din deplasare.
Franta - Costa Rica. Este o partida amicala intre doua selectionate calificate la Campionatul Mondial din 2006. Franta este favorita certa, trebuind sa dovedeasca in fata Costa Ricai ca a depasit pasa proasta a ultimilor ani.
River Plate - Lanus. River traverseaza un sezon dezamagitor in Argentina, fiind clasata pe locul 10. Chiar daca adversara, Lanus, se afla doar trei locuri mai jos, se asteapta ca River sa se impuna pe propriul teren, acolo unde gazdele de astazi se descurca destul de bine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite