Cote mari in Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TSKA Moscova - Levski Sofia. Rusii au inceput prost meciurile din grupele Cupei UEFA, acumuland doar un punct dupa doua meciuri. Acum, ca au scapat de grija campionatului, pe care l-au terminat pe

TSKA Moscova - Levski Sofia. Rusii au inceput prost meciurile din grupele Cupei UEFA, acumuland doar un punct dupa doua meciuri. Acum, ca au scapat de grija campionatului, pe care l-au terminat pe primul loc, moscovitii se concentreaza doar pe Cupa UEFA, fiind practic nevoiti sa castige astazi.
Halmstad - Sampdoria. Halm-stad este clar cea mai slaba echipa din Grupa C a Cupei UEFA, fara nici un punct dupa doua etape. Sampdoria se afla la al doilea meci dupa remiza cu Steaua, si o victorie in Suedia ar asigura in mare parte calificarea genovezilor in primavara europeana.
Roma - Strasbourg. Francezii sunt aproape calificati dupa ce au acumulat sase puncte din primele doua etape. Astfel, avand in vedere si faptul ca au probleme destul de mari in campionat, este de asteptat sa nu forteze prea tare la Roma, in fata unei echipe care trebuie sa razbune esecul usturator din fata lui Juventus.
Tromso - Steaua Rosie Belgrad. Steaua Rosie este nevoita sa castige in Norvegia, dupa esecul de pe propriul teren in fata lui FC Basel. Totusi, trebuie luata in calcul si clima extrem de vitrega de la Tromso, oras situat in nordul tarii, astfel ca un rezultat de egalitate nu trebuie exclus.
Alkmaar - Middlesbrough. AZ Alkmaar este una dintre cele mai in forma echipe din campionatul olandez, lucru dovedit si in Cupa UEFA, unde a castigat pe terenul lui Dnepr. Middlesbrough are deja sase puncte, astfel ca o infrangere in Olanda nu afecteaza sansele de calificare ale englezilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite