Cote bune în ziua cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Milan - Palermo. Este o partidă din Cupa Italiei. Chiar dacă marile cluburi din Serie A obişnuiesc să folosească în cupă echipe cu multe rezerve, milanezii sunt favoriţi în această seară,

Milan - Palermo. Este o partidă din Cupa Italiei. Chiar dacă marile cluburi din Serie A obişnuiesc să folosească în cupă echipe cu multe rezerve, milanezii sunt favoriţi în această seară, mai ales că acest trofeu este singurul accesibil, pe plan intern, în acest sezon. În plus, Palermo, după ce anul trecut s-a clasat pe un loc de Cupa UEFA, în acest sezon ocupă doar locul 10.
Manchester United - Blackburn. Cele două echipe se întâlnesc în semifinalele Cupei Ligii Angliei. După 1-1 pe terenul lui Blackburn, Manchester are prima şansă pe propriul teren, acolo unde s-a dovedit redutabilă în majoritatea partidelor jucate în acest sezon.
Real Madrid - Betis Sevilla. "Galacticii" nu păstrează prea mari şanse la titlu, astfel că, pe plan intern, singura posibilitate de a câştiga un trofeu este Cupa Spaniei. Madrilenii s-au impus şi în tur, la Sevilla, cu 1-0, astfel că sunt favoriţi şi în această seară. În plus, cei de la Betis sunt mai preocupaţi mai mult să evite retrogradarea decât să obţină un triumf în Cupa Spaniei.
St. Pauli - Werder Bremen. Este o partidă din Cupa Germaniei cu o favorită certă, Werder Bremen. Echipa clasată pe locul trei în Bundesliga va înfrunta pe modesta St. Pauli, formaţie din liga a treia.
Camerun - Togo. "Leii neîmblânziţi" trebuie să se revanşeze pentru ratarea calificării la Campionatul Mondial. Cupa Africii este cel mai bun prilej, mai ales că adversara de astăzi este Togo, echipă modestă, care, surprinzător, va merge în premieră la turneul final din Germania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite