Cote bune pentru favorite in Spania si Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid - Racing Santander. Madrilenii trebuie sa se trezeasca dupa remiza din partida cu Osasuna. Aflati la nu mai putin de opt puncte in spatele liderului Barcelona, "galacticii" nu isi pot

Real Madrid - Racing Santander. Madrilenii trebuie sa se trezeasca dupa remiza din partida cu Osasuna. Aflati la nu mai putin de opt puncte in spatele liderului Barcelona, "galacticii" nu isi pot permite alti pasi gresiti, mai ales ca Santander este o echipa modesta, clasata pe locul 14.
Valencia - Mallorca. Valencia a avut un inceput prost de campionat, dar incepe sa recupereze handicapul pentru a prinde un loc de Liga Campionilor. "Liliecii" se afla la egalitate de puncte cu Real Madrid, iar o victorie in fata Mallorcai ar putea propulsa formatia levantina pe podium.
Internazionale Milano - Empoli. Gazdele se afla pe un excelent loc doi in Serie A, la o distanta de opt puncte in spatele lui Juventus. Cu toate acestea, in spatele interistilor pandesc Milanul si Fiorentina, lucru care ii obliga pe nerr-azuri sa castige. In plus, Interul este una dintre cele mai bune echipe italiene pe teren propriu, in timp ce Empoli nu prea emite pretentii in deplasare.
AS Roma - Chievo. Este un meci tare pentru echipa lui Cristi Chivu, care ocupa doar un modest loc 10 in Serie A. Chiar daca veronezii de la Chievo stau pe un merituos loc 6, romanii au sanse mari sa se impuna, pentru a pune capat evolutiilor slabe din ultima perioada.
Fiorentina - Palermo. Fiorentina ocupa locul patru in prima liga italiana, fiind una dintre candidatele la un loc de Liga Campionilor la anul. In plus, "violetii" sunt redutabili pe propriul teren, unde au castigat sapte din cele opt partide disputate acasa in acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite