Cote bune pentru amicalele internationale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italia - Coasta de Fildes. Italienii au demonstrat ca traverseaza o forma de invidiat dupa ce au invins Olanda cu 3-1. De partea cealalta, ivorienii, chiar daca au invins Romania, nu au aratat un

Italia - Coasta de Fildes. Italienii au demonstrat ca traverseaza o forma de invidiat dupa ce au invins Olanda cu 3-1.
De partea cealalta, ivorienii, chiar daca au invins Romania, nu au aratat un joc prea bun, astfel ca au sansa a doua in acest amical impotriva "squadrei azzura". Partida este cu atat mai interesanta cu cat italienii au o cota extrem de mare la victorie, 1,80.
Mexic - Bulgaria. Sudamericanii sunt calificati la Campionatul Mondial si au un lot destul de bun. Sambata, bulgarii au surclasat Georgia cu 6-2, tot intr-o partida amicala, demonstrand o forma de joc foarte buna. Totusi, beneficiind de avantajul terenului propriu, Mexicul este favorita in fata Bulgariei.
Polonia - Estonia. Polonia este o echipa solida, fiind calificata direct la Campionatul Mondial drept ocupanta locului doi cu cel mai bun punctaj. Astfel, meciul contra modestei Estonia se anunta un antrenament cu public in care gazdele au prima sansa.
Cehia - Norvegia. Cehii au castigat meciul tur de la Oslo si au, judecand dupa valoarea lotului, sanse mari sa se impuna si la Praga. Norvegienii, care s-au bazat foarte mult pe un rezultat bun pe propriul teren, nu par capabili sa puna probleme unei nationale cehe cotate printre cele mai bune din Europa.
Turcia - Elvetia. Turcii au de surmontat un handicap de doua goluri dupa infrangerea din partida tur, din Elvetia. Astfel, este de asteptat ca echipa-gazda sa castige, chiar daca nu va obtine si calificarea la Campionatul Mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite