Costin Lazăr nu se teme de atacuri teroriste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştii au plecat ieri-seară în Israel, unde joi vor susţine meciul din Cupa UEFA contra celor de la Hapoel Tel Aviv. Chiar dacă conflictul dintre Israel şi forţele Hezbollah pare să se fi

Rapidiştii au plecat ieri-seară în Israel, unde joi vor susţine meciul din Cupa UEFA contra celor de la Hapoel Tel Aviv. Chiar dacă conflictul dintre Israel şi forţele Hezbollah pare să se fi încheiat, Ministerul Afacerilor Externe anunţă că riscul atacurilor teroriste se menţine relativ ridicat.
Chiar şi în aceste condiţii, rapidiştii spun că nu se tem de deplasarea la Tel Aviv. "Nu mi-e frică de nimeni şi de nimic. De ce să mă tem? Mergem pe teren minat? Nici la plimbare nu o să ies. Voi sta numai în cameră", a spus ieri mijlocaşul Costin Lazăr, care nu a părut impresionat nici de suporterii echipei-gazdă. "Nu pot să fie mai răi decât ai noştri. De fapt, ai noştri sunt cei buni fani. În ceea ce priveşte echipa, am văzut că au un mijloc bun, dar sper să fim serioşi, să ne mobilizăm şi să câştigăm", a mai adăugat mijlocaşul. Pe aceeaşi lungime de undă s-a aflat şi căpitanul Vasile Maftei, care mizează pe victoria echipei sale în meciul de mâine. "Vom avea o partidă dificilă cu Hapoel. Mergem să învingem. Avem mare nevoie de toate cele trei puncte", a declarat Maftei. În schimb, Răzvan Lucescu spune că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate. "Ar fi bun şi un egal. Trebuie să privim foarte serios fiecare meci din această grupă şi la fel de important este să nu începem să facem calcule", a spus Lucescu Jr.
Puţini români la meci
Cum un bilet la partida dintre Hapoel şi Rapid costă nu mai puţin de 25 de dolari, muncitorii români din Israel nu se prea înghesuie să-i vadă pe băieţii lui Răzvan Lucescu. În aceste condiţii, pe stadionul Bloomfield nu vor fi mai mult de câteva zeci de suporteri. În schimb, este posibil ca barurile româneşti să fie pline la ora meciului, ceea ce va mări considerabil veniturile patronilor.
Suporterii cred în favoriţi
Într-un sondaj apărut pe site-ul suporterilor giuleşteni, aceştia şi-au manifestat încrederea în echipa lui Răzvan Lucescu. Astfel, 83,04% din repondenţi merg pe o victorie a lui Maftei &Co., 8,63% văd un rezultat de egalitate, în timp ce 7,74% din cei care au votat consideră că giuleştenii se vor întoarce fără puncte din Israel. "Va fi greu, dar nu imposibil. Păcat că nu avem şi noi bafta lui Dinamo, care a jucat cu nişte israelieni pe teren neutru", a notat "Cristi" pe site-ul suporterilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite