Costin Lazăr: "Suntem păcătoşi şi de aceea nu mai câştigăm"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai resimţea dureri după accidentarea suferită deasupra genunchiului drept la meciul de campionat cu Ceahlăul, Costin Lazăr a fost trimis în teren de Răzvan Lucescu în repriza a doua a

Deşi mai resimţea dureri după accidentarea suferită deasupra genunchiului drept la meciul de campionat cu Ceahlăul, Costin Lazăr a fost trimis în teren de Răzvan Lucescu în repriza a doua a întâlnirii cu Mlada Boleslav. Mijlocaşul Rapidului este convins că echipa sa poate câştiga partida de joia viitoare, de la Atena, cu Panathinaikos, pentru a se califica în primăvara europeană.
- Costin, se pare, aţi uitat cum se câştigă un meci în cupele europene.
- Suntem dezamăgiţi de acest rezultat, pentru că se putea tranşa calificarea încă de la Bucureşti. Cehii ne-au surprins pe contraatac. Sincer, n-am văzut un contraatac aşa de periculos de când mă ştiu. Doream să mergem acolo la cumpărături. Dar poate că suntem păcătoşi, şi de aceea nu mai reuşim să câştigăm.
- Mai are Rapid şanse de calificare în şaisprezecimi?
- Ne vom juca ultima carte la Atena. Eu zic că se poate. Trebuie să câştigăm şi noi un meci în grupa asta. Am jucat cu echipe mai valoroase decât Panathinaikos şi le-am învins, aşa că nu văd de ce nu am câştiga în Grecia. Trebuie să ne impunem, chiar dacă spectatorii vor crea o atmosferă infernală.
- Ce te-a determinat să intri pe teren, deşi erai încă accidentat?
- La pauză am făcut câteva exerciţii de încălzire şi m-a durut. Dar m-am simţit flatat când i-am auzit pe spectatori cum îmi strigă numele, aşa că am strâns din dinţi şi am intrat. Acum mă doare şi mai tare, dar trebuia să joc. Oricum, nu cred că o să evoluez în partida cu FC Naţional.
- L-aţi felicitat pe Coman, după meci?
- Ce să-l mai felicităm, că eram toţi dezămagiţi de rezultat. Într-adevăr, el ne-a ţinut în meci, dar eram prea supăraţi din cauza rezultatului ca să-i mai mulţumim.
- Se pare că este o grupă complicată, mai ales după victoria celor de la Hapoel la PSG.
- Lumea ne-a criticat că nu am câştigat în Israel, dar s-a dovedit că Hapoel nu este o echipă slabă. Am spus de la început că este o grupă echilibrată. Cum Rapid s-a ridicat anul trecut, acum este rândul celor de la Mlada.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite