Costica "Valcea", pus de Pinalti si de Tata Jean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personajele de la Casa Fotbalului si-au adus aminte de Revolutia din 1989 reinventand cooperativele, structuri de baza ale regimului comunist. L-au votat pe Mircea Sandu si apoi si-au impus in

Personajele de la Casa Fotbalului si-au adus aminte de Revolutia din 1989 reinventand cooperativele, structuri de baza ale regimului comunist.
L-au votat pe Mircea Sandu si apoi si-au impus in Comitetul Executiv doua foste "glorii" ale reciprocitatilor, Gheorghe Stefan si Jean Padureanu. L-au dat jos pe Ion Craciunescu, un apropiat al clubului Dinamo, si a venit momentul sa-si refaca structura piramidala si in CCA. Gheorghe Constantin, un arbitru de trista amintire, "centralul" care a prelungit cu peste 10 minute o partida in 1988 pentru a da posibilitatea Stelei sa invinga in deplasarea de la Oradea (FC Bihor - Steaua 2-3), a fost pus in capul unei structuri care are un prim-vicepresedinte, Marcel Lica, si trei vicepresedinti, Constantin Gheorghe, Dan Petrescu si Mircea Nesu, in CCA mai ramanand loc doar pentru doi membri, Nicolae Grigorescu si Nicolae Rainea. La prima vedere, singurul pierzator este Vasile Avram, omul care a sarit in sprijinul lui Mircea Sandu la alegeri, cautand un sprijin in lupta sa cu Ion Craciunescu. "S-a tot spus ca am fost omul lui Sandu. Ce pot sa spun acum este ca Adalbert Kassai si-a batut joc de noi cei din CCA si s-a vazut ca manipuleaza aceasta comisie. Dupa ce discutasem deja unele lucruri pe 8 decembrie, la intalnirea de acum doua zile s-a vazut ca nu a fost pe placul lui Kassai. Mi-am dat seama ca nu mai am sanse de cand s-a incercat alegerea presedintelui CCA, direct de catre Comitetul Executiv. Dar si dupa aceea s-a mers pe ce era dinainte programat prin tradarea anumitor "prieteni" de-ai mei", a izbucnit Avram. "M-au sunat patru persoane din Comitetul Executiv sa-mi propuna functia de prim-vicepresedinte. Am refuzat", a spus seful AJF Bucuresti, adaugand ca astfel s-a incercat sa i se puna pumnul in gura.
Pinalti, cel mai fericit
Dupa ce a ajuns in Comitetul Executiv ca reprezentant al divizionarelor B, Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului, a iesit cel mai castigat din noile alegeri de la CCA. Atat presedintele Gheorghe Constantin, cat si vicepresedintele Constantin Gheorghe au condus, in perioada cat au fost in activitate, partide ale Ceahlaului, arbitraje in favoarea galben-negrilor, ultimul dintre ei fiind chiar angajat al lui Pinalti la clubul din Piatra Neamt.
Seful fiului sau
Gheorghe Constantin este si tatal lui Augustus Constantin, arbitru in Divizia A. Fostii arbitri, Viorel Anghelinei si Adrian Porumboiu au spus ca acest fapt, asemanator cu al lui Craciunescu, nu este chiar regulamentar. "Cred ca este o alegere buna, cu toate ca nu stiu daca este statutara pentru ca fiul sau este arbitru", a spus oficialul galatean. "Cam tot timpul a fost seful meu, nu este ceva inedit acum. Si cand era sef Craciunescu se spunea ca sunt favorizat pentru ca eram vecini. Sper sa nu gresesc", a declarat Augustus Constantin.

"Nu se poate, pentru ca in momentul cand se vor face listele FIFA vor iesi probleme. Este o regula in asemenea situatii: sa cedeze fiul. Oricum, nu dau cecuri in alb"
Adrian Porumboiu

"Ii urez succes si bafta. Altceva nu mai comentez pentru ca sunt angajat al unui club acum"
Ion Craciunescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite