Costică "Suceavă" şi-a trimis fiul în vacanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

punctul cu var în favoarea steliştilor, în timpul partidei dintre Gloria şi Steaua. La jocul din etapa următoare, roş-albaştrii au avut parte de nimeni altul decât fiul boss-ului CCA, Augustus

punctul cu var în favoarea steliştilor, în timpul partidei dintre Gloria şi Steaua. La jocul din etapa următoare, roş-albaştrii au avut parte de nimeni altul decât fiul boss-ului CCA, Augustus Constantin. "Rămăseseră doar doi arbitri din care puteam să aleg. Augustus Constantin şi Sebastian Colţescu. Am considerat, împreună cu colaboratorii mei, că fiul meu are o experienţă mai mare", şi-a explicat decizia preşedintele "fluieraşilor". Acesta a greşit şi el, de această dată în favoarea formaţiei patronate de Gigi Becali, neacordând un penalti pentru adversara acesteia, CFR Cluj. Serea a primit nota 5,70 de la Constantin Gheorghe, observatorul acelei partide şi unul dintre vicepreşedinţii CCA, iar Augustus a fost notat cu peste 7,00 de celălalt "vice" al CCA, Marcel Lică. "Mi se pare normal ca fiul meu să fie notat de un subaltern de-al meu. Întâmplarea face că e fiul meu", a declarat Constantin. "A greşit şi, drept urmare, nu a fost delegat cel puţin la etapa următoare. Oricum greşelile de la Steaua-CFR Cluj sunt diferite faţă de cele de la Gloria-Steaua. şi vreau să vă spun că nu cred că fiul meu a primit o notă mare după partida de pe Stadionul Naţional", a adăugat bossul arbitrilor, care s-a bâlbâit încercând să explice de ce băiatul său este trimis la meciurile echipelor din Bucureşti, el având reşedinţa tot în acest oraş.

Arbitri din Bucureşti la echipele din Capitală
CCA a introdus o noutate în arbitrajul românesc: începând din etapa viitoare vor fi folosiţi şi centrali sau asistenţi bucureşteni la partidele echipelor din Capitală. "Trebuie să avem încredere în ei şi vom începe cu Alexandru Tudor, la partida dintre FC Naţional şi Pandurii", a spus şeful comisiei FRF, care a spus că şi numărul arbitrilor din lotul B se va micşora odată cu reducerea numărului echipelor din liga a doua.

Balaj, supărat pe jucători
Prezent şi el la conferinţa de presă organizată ieri de CCA, Cristian Balaj era foarte supărat pe jucători, pe comisia care îl supervizează şi pe salariul pe care îl primeşte. "Jucătorii vor ca noi să arbitrăm mereu ca Pierluigi Collina în zilele sale bune. Nu putem. Aşa şi noi vrem să conducem jucători care evoluează ca Zidane în zilele lui bune. Or, nu se întâmplă aşa. De greşit, greşesc şi alţii, dar faţă de România ei sunt protejaţi", a spus Balaj, care a făcut imediat referire şi la salariul său: "Am ajuns să câştigăm cât nişte şoferi".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite