Coşmar catalan pentru Chivu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul naţionalei României a fost umilit de echipa care l-a ofertat asiduu în această vară, FC Barcelona. Chivu a fost titular pentru Inter Milano la trofeul Gamper, disputat pe Nou Camp

Căpitanul naţionalei României a fost umilit de echipa care l-a ofertat asiduu în această vară, FC Barcelona. Chivu a fost titular pentru Inter Milano la trofeul Gamper, disputat pe Nou Camp miercuri seară şi terminat cu victoria Barcelonei, scor 5-0.

Românul, care a jucat în centrul apărării, a contribuit din plin la festivalul catalanilor. În minutul şase l-a faultat pe tânărul Giovani Dos Santos în careu, penalty-ul fiind transformat de Ronaldinho.

Şase minute mai târziu, acelaşi Giovani, 18 ani, l-a întors fără probleme pe Chivu şi a înscris pentru 2-0.

La golul trei al vicecampioanei Spaniei, torpila de la 20 de metri a trecut chiar printre picioarele românului, care nu a reuşit să blocheze. Repriza a doua nu a adus nicio schimbare. Messi a trecut în viteză pe lângă acelaşi Chivu, pasând decisiv pentru golul lui Iniesta.

Barcelona a făcut 5-0 în minutul 79, prin Motta, iar Chivu nu a mai apucat finalul meciului, fiind schimbat în minutul 87. "Zilele lui de glorie sunt departe. Din punct de vedere fizic este depăşit. Giovani dos Santos l-a ridiculizat în repetate rânduri", a scris cotidianul "AS" despre Chivu, pe care l-a desemnat drept cel mai slab jucător de pe teren.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite