Corsicanu, interzis la Timişoara-Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul suporterilor rapidişti nu are voie doi ani pe stadioanele din România Preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gheorghe Răducanu, zis Gigi Corsicanu, nu va putea asista la

Liderul suporterilor rapidişti nu are voie doi ani pe stadioanele din România

Preşedintele Ligii Suporterilor Rapidişti, Gheorghe Răducanu, zis Gigi Corsicanu, nu va putea asista la meciul cu FC Timişoara.

Rapidistul a primit de la Jandarmeria Română interdicţia de a intra pe stadioanele din România pe o perioadă de doi ani. Fostul şef al galeriei din Giuleşti a fost amendat cu suma de 1.250 de lei.

"La meciul Rapid - Dinamo, la ora 19.44 şi 33 de secunde, avem ora pentru că la probare am avut şi imagini video, Gheorghe Răducanu, zis Corsicanu, a fost depistat de un jandarm în suprafaţa de joc. El s-a dus în zona suporterilor dinamovişti şi a început să profereze injurii şi ameninţări cu violenţa.

El a fost sancţionat contravenţional cu 1.250 lei. Complementar, a primit şi o sancţiune care prevede interzicerea pe stadioane la meciurile de fotbal pe o perioadă de doi ani", a afirmat Marius Militaru, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române.

Corsicanu poate face apel la aceste decizii în termen de 15 zile. În caz că nu va respecta sancţiunea, el riscă pedeapsa cu închisoarea de la 1 la 3 luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite