Corpodean, noul şef peste "fluieraşii" din România!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele lui Gheorghe Constantin la preşedinţia Comisiei Centrale a Arbitrilor sunt numărate. După ce s-a întors de la Campionatul European, unde a făcut parte din delegaţia oficială a FRF,

Zilele lui Gheorghe Constantin la preşedinţia Comisiei Centrale a Arbitrilor sunt numărate. După ce s-a întors de la Campionatul European, unde a făcut parte din delegaţia oficială a FRF, ca membru al Comitetului Executiv, actualul şef al arbitrilor şi-a luat în aceste zile concediu şi a predat prerogativele şefiei CCA vicepreşedintelui Marcel Lică.

Conform unor surse autorizate, cât de curând Gheorghe Constantin îşi va prezenta demisia din funcţia pe care o deţine în prezent. Motivul principal ar fi amestecul directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, în treburile arbitrilor, dincolo de delegări.

"Nu comentez nimic. Zece zile sunt în concediu", a precizat, pentru "Adevărul", Constantin. Cele mai mari şanse de a-i succeda la preşedinţia CCA le are Sorin Corpodean, care va renunţa la activitatea de arbitru.

Nu comentez nimic. Zece zile sunt în concediu.
Gheorghe Constantin,
preşedintele Comisiei
Centrale de Arbitri

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite