Corpodean a arbitrat bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a ţinut ieri să răspundă acuzelor venite din partea lui George Copos la adresa "fluieraşilor". "Corpodean a arbitrat bine la meciul UTA Rapid. I se poate

Preşedintele CCA, Gheorghe Constantin, a ţinut ieri să răspundă acuzelor venite din partea lui George Copos la adresa "fluieraşilor". "Corpodean a arbitrat bine la meciul UTA Rapid.
I se poate imputa faptul că nu l-a eliminat pe Oncică, dar nu a fost o tentă pro UTA. Dar golul egalizator al Rapidului în meciul cu Universitatea Craiova a fost marcat din ofsaid. Atunci nu au fost comentarii din partea oficialilor rapidişti. La Rapid se întâmplă altceva. Echipa nu merge, iar ei trimit neputinţa jucătorilor la arbitri. Dacă George Copos a spus că CCA este coruptă, ar trebui să aducă dovezi", a declarat preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor. Acesta a mai spus că şi-ar dori să aibă încredere în toţi arbitrii, dar nu poate face acest lucru din cauză că aceştia nu au valoare şi, din teama de a nu greşi, greşesc mai mult. Nu în ultimul rând, şeful "fluieraşilor" crede că principala problemă nu o reprezintă arbitrii, ci observatorii. "Una scrie în raport şi alta se întâmplă pe teren. Observatorii mincinoşi reprezintă o problemă mai mare decât arbitrajele. Chiar există un observator din Liga I care va fi analizat de federaţie", a conchis şeful "fluieraşilor", care recunoaşte faptul că mai primeşte telefoane de la diverşi conducători de club care întreabă ce arbitri au fost delegaţi la meciurile echipelor lor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite