Copos, în război cu toată lumea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă finanţatorul doreşte schimbarea pe banca tehnică a Rapidului, oamenii din fotbal şi din interiorul clubului cred că George Copos ar face o enormă greşeală

a Rapidului pe Răzvan Lucescu. Însă oamenii din fotbalul românesc, precum şi cei din cadrul clubului, îl sfătuiesc pe George Copos să continue cu Lucescu Jr. "Copos trebuie să-l ţină pe Răzvan la Rapid sută la sută.
Chiar i-am spus că, dacă este deştept, merge pe mâna lui Răzvan încă doi-trei ani, deoarece continuitatea este cel mai bun lucru la un antrenor. Mi-a spus că aşa va face, dar se ştie că el este imprevizibil. Nu cred că Rapid ar arăta mai bine fără Răzvan Lucescu. Domnul Copos ar fi bine să facă tot posibilul să-l ţină, dar să vedem acum dacă Răzvan mai vrea să rămână. Oricum, oricine va veni îi va fi greu să facă ce a făcut Răzvan la Rapid", a spus Dan Petrescu, el fiind completat de acţionarul Jean Valvis şi de reprezentantul LukOil, Constantin Tampiza, care consideră că actualul antrenor ar trebui să-şi continue munca începută la echipă. Ciudat este faptul că, în ciuda scandalului de la Rapid, nici Copos şi nici Răzvan Lucescu nu doresc să limpezească această situaţie. "Nu am nimic de spus. Sunt foarte supărat şi nu vreau să spun nimic. Nici măcar despre partida PSG - Panathinaikos", a spus, ieri, finanţatorul alb-vişiniilor. Aceeaşi politică a fost adoptată şi de Răzvan Lucescu, care, aflat la Madrid, a declarat că nu vrea să discute despre acest scandal. Situaţia s-ar putea lămuri în weekend, când antrenorul este aşteptat să se întoarcă în ţară, astăzi fiind ultima zi din sta-giul de pregătire pe care tehnicianul îl desfăşoară la clubul Real Madrid.
Karamian nu a semnat prelungirea contractului
Meciul cu Jiul ar putea să fie ultimul jucat de Artiom Karamian în tricoul Rapidului. Deşi poartă de mai mult timp discuţii cu George Copos pentru prelungirea contractului, cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun. "Am discutat cu domnul Copos chiar şi joi seară, dar nu am vorbit despre bani. Dar mai negociem şi mâine (n.r - astăzi), dar şi poimâine. Dacă nu sunt mulţumit de ceea ce mi se oferă, nu mai rămân. Nu are nicio legătură cu plecarea lui Răzvan. Este între mine şi Copos. Dacă mă înţeleg cu el, nu mă interesează cine vine antrenor", a precizat armeanul, care solicită un salariu de 300.000 de euro pe sezon. În altă ordine de idei, jucătorii alb-vişinii au criticat modul în care înţelege George Copos să-i motiveze. "Nu mi-am pus speranţe în meciul dintre PSG şi Panathinaikos, trebuia să câştigăm noi meciul cu Mlada. Asta este! Mereu se vorbeşte de schimbări de antrenor, nu mi se pare normal. Domnul Copos, de când sunt eu la Rapid, mereu pune presiune, iar acest lucru ne afectează", a spus Bădoi la plecarea în concediu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite