Copos: "Este o prostie ce se speculează cu Ganea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acuzat de fostul fotbalist rapidist Dănuţ Lupu că l-ar fi adus la echipă pe Ionel Ganea pentru a forţa îndepărtarea lui Răzvan Lucescu, George Copos a replicat dur. "Nu mă iau eu după

Acuzat de fostul fotbalist rapidist Dănuţ Lupu că l-ar fi adus la echipă pe Ionel Ganea pentru a forţa îndepărtarea lui Răzvan Lucescu, George Copos a replicat dur. "Nu mă iau eu după Lupu. Când a avut picioare nu a avut cap, iar când a avut cap nu a avut picioare. Numai eu ştiu cât am tras cu el. Ajunsesem să-i fac contractul în funcţie de numărul de kilograme. Juca cu cinci kilograme în plus. El este un familist convins. I-am cunoscut familia şi am rămas impresionat de modul în care şi-a crescut copiii. Eu l-aş lăsa să aibă grijă şi de fata mea, chiar dacă este un pic mai agresiv", a precizat Copos.

În altă ordine de idei, finanţatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că angajaţii săi au decis să aducă la Rapid un fotbalist atât de slab, precum brazilianul Marcelo. "Nu înţeleg ce au gândit colaboratorii mei când l-au adus pe Marcelo la Rapid. Au adus un jucător de liga a treia să se bată pentru titlu şi Liga Campionilor. Oricum, noi îi vom plăti drumul lui Marcelo când se va întoarce în Brazilia", a spus Copos pentru un post de televiziune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite