Copos, nevoit să pluseze pentru Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Rapidului forţează mâna acţionarilor giuleşteni, care sunt obligaţi să scoată mai mulţi bani din vistieria clubului pentru ca antrenorul să nu aleagă clubul "prieten", Poli

Tehnicianul Rapidului forţează mâna acţionarilor giuleşteni, care sunt obligaţi să scoată mai mulţi bani din vistieria clubului pentru ca antrenorul să nu aleagă clubul "prieten", Poli Timişoara.
Patronul Rapidului, George Copos, a răsuflat uşurat după ce Răzvan Lucescu a venit de la negocierile cu rivalii din ştefan cel Mare. Antrenorul refuzase oferta lui Nicolae Badea, chiar dacă suma de pe contract era mult mai mare decât cea pe care o câştigă în acest moment sub Grant, aproximativ 70.000 de dolari. În scurt timp, Copos a început din nou să tremure. Pe lista antrenorului său, pe care, la începutul campionatului, îl dăduse afară pentru o noapte, a apărut o nouă echipă interesată de serviciile sale. Este vorba de Poli Timişoara, al cărui reprezentant, Emil Roşianu, este gata să înceapă negocierile în numele lui Marian Iancu, patronul aflat după gratii, în vizorul său aflându-se nu numai Lucescu, ci şi preşedintele Dinu Gheorghe. Vicepremierul, cu acordul acţionarilor, strâns cu uşa, a oferit o mărire a contractului cu 50.000 de dolari, salariul rezultat neridicându-se însă nici măcar la suma pe care o are Mircea Rednic, antrenor al unei echipe, FC Vaslui, care s-a zbătut tot campionatul să se salveze de la retrogradare. Oficialii giuleşteni trebuie să se gândească la o mărire a contractului antrenorului care a declarat că ar putea prelua fără probleme pe Steaua sau pe Poli Timişoara.

Memoriul se depune astăzi
Rapidiştii încă nu au depus memoriul împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, care a sancţionat Steaua doar cu amendă şi o suspendare a terenului de o etapă, din cauza mesajelor rasiste scandate de suporteri şi jucători la meciul cu Sportul Studenţesc. "Mai este timp. Mâine (astăzi) va fi depus, acum lucrăm la el", au spus giuleştenii. Preşedintele Comisiei de Apel, Constantin Son, a declarat că memoriul se va judeca joi, de la ora 13.00. "Încă nu l-au depus, dar mai au timp. Joi vom vedea ce hotărâre se va lua", a spus oficialul Ligii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite