Copos l-a ofertat pe Mircea Lucescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat ieri că i-a făcut o ofertă de nerefuzat antrenorului echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu. "M-am întâlnit cu Mircea Lucescu pe

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a declarat ieri că i-a făcut o ofertă de nerefuzat antrenorului echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu. "M-am întâlnit cu Mircea Lucescu pe care îl apreciez foarte mult şi trebuie să recunosc că i-am făcut o ofertă. O ofertă la care se gândeşte foarte serios şi pe care o vom discuta în zilele următoare", a spus Copos, care a adăugat că este posibil ca Mircea Lucescu să renunţe la Şahtior pentru a sosi în România.

"De ce să nu vină? Este o ofertă care nu poate fi refuzată. Nu în ultimul rând, pentru că Răzvan Lucescu a construit o echipă extrem de puternică la Rapid", a mai adăugat finanţatorul, care a avut o întrevedere cu Mircea Lucescu la Crowne Plaza. Situaţia în care se află Rapid este destul de dificilă, mai ales că atât Viorel Hizo, cât şi Ioan Ovidiu Sabău au declinat oferta din Giuleşti. "Viorel Hizo va rămâne la Vaslui şi va semna un contract pe trei ani", a anunţat ieri patronul celor de la Vaslui, Adrian Porumboiu. Cam acelaşi anunţ a fost făcut şi de preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, care a spus că Sabău nu se duce în Giuleşti. "Domnul Copos nu mă poate influenţa cu nimic pentru ca Sabău să vină la Rapid. Şi pentru Sabău, din punctul lui de vedere, subiectul Rapid este închis. Eu zic că el va sta cel puţin încă un an la Bistriţa. Dacă ne ajută Dumnezeu, va mai rămâne chiar trei", a mai adăugat Pădureanu.

E real că am primit o ofertă de la Copos. O tratez însă ca o glumă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite