Copos se joacă iar cu nervii lui Răzvan Lucescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

la plecarea spre Franţa pentru că nu a putut să-l includă în lot pe Griffiths. Cum renegocierile dintre Rapid şi FC Naţional nu s-au finalizat încă, antrenorul se vede pus în situaţia de a

la plecarea spre Franţa pentru că nu a putut să-l includă în lot pe Griffiths. Cum renegocierile dintre Rapid şi FC Naţional nu s-au finalizat încă, antrenorul se vede pus în situaţia de a nu conta pe serviciile atacantului nici în cele câteva zile care au rămas până la revenirea în ţară. "Mi s-a promis acest jucător. Eu îl aştept la antrenamente", a sunat acuzator mesajul lui Lucescu. "În proporţie de 75%, australianul va evolua la noi", a venit răspunsul lui Copos după două zile de negocieri cu impresarul jucătorului, Marcel Popescu. "Nu ştiu dacă din cauza sumei sunt aceste probleme, Dinu Gheorghe are calitatea de a vorbi despre ce se întâmplă cu Griffiths", a pasat responsabilitatea, în stilul caracteristic, fostul vicepremier. Pentru a nu inflama şi mai mult spiritele, Copos a declarat că, în curând, în curtea Rapidului, va mai ajunge încă un "vârf". "O să mai aducem un atacant. Este vorba de un străin, s-ar putea să fie Junior Godoi de la Tavria Simferopol", a adăugat patronul Ana-Holding. Conform unor surse din cadrul acţionariatului giuleştean, noua structură de conducere a Rapidului nu a fost de acord cu suma de 1,45 de milioane de euro plătită pe Griffiths, mandatându-l pe Dinu Gheorghe să încerce să obţină o diminuare a sumei. Pare o misiune imposibilă, deoarece contractul dintre cele două cluburi a fost înregistrat deja la LPF. "Sper ca totul să se lămurească până mâine (n.r - astăzi) şi să plec şi eu în Franţa", a precizat australianul. "Nu este nicio problemă între cluburi. Totul a fost făcut în regulă. S-ar putea să nu le convină preţul. Jucătorul va rămâne la Rapid, pentru că îl zăpăcim de cap dacă îl aducem înapoi", a spus fostul proprietar al fotbalistului, preşedintele FC Naţional, Constantin Iacov.

Remiză cu Le Mans
În prima partidă de pregătire din Franţa, în faţa prim-divizionarei franceze Le Mans, giuleştenii au scos un rezultat de egalitate (0-0). Singurul jucător care nu a evoluat a fost Dani Coman, care încă acuză probleme de sănătate. Rapidul urmează să mai aibă un "amical" astăzi în faţa lui FC Tours, iar întoarcerea în ţară este programată pe 19 iulie. Imediat, echipa antrenată de Răzvan Lucescu va intra în cantonament pentru a pregăti partida cu Steaua (22 iulie), contând pentru Supercupa României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite