Copos se joacă cu banii fotbaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

timp doar de câteva ori. Cu greu am luat şi ceva bani în avans, de două ori ca să fiu mai sigur. Este bătaie de joc", afirmă unul dintre fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu. "ştii cum e

timp doar de câteva ori. Cu greu am luat şi ceva bani în avans, de două ori ca să fiu mai sigur. Este bătaie de joc", afirmă unul dintre fotbaliştii antrenaţi de Răzvan Lucescu. "ştii cum e treaba. Omul se obişnuieşte cu toate chestiile pe lumea asta. În Giuleşti am ajuns să ne obişnuim şi noi cu întârzierile. Am şi uitat cum este să-ţi iei banii la timp. Ce-i drept, contractele sunt, la cei mai mulţi dintre noi, la zi, dar primele... mai au de aşteptat", a adăugat un alt fotbalist. Portarul feroviarilor, Dănuţ Coman, a spus că promisiunile făcute de conducerea clubului de obicei sunt respectate, chiar dacă mai apar întârzieri. "Ni s-a promis că până la meciul cu Hamburger totul se va rezolva. În ultimul timp, când ni s-a spus ceva, aşa a fost. Acum trebuie să ne gândim la meciul de joi cu nemţii. Este cel mai greu de până acum. Mereu am plecat cu a doua şansă, dar am demonstrat că putem să batem. Sper să o facem şi în optimile Cupei UEFA", a precizat goalkeeper-ul alb-vişiniilor.
Riscă neprogramarea
Pe lângă datoriile rezultate din neplata primelor pentru calificarea în optimile celei de-a doua competiţii intercluburi din Europa, clubul patronat de George Copos trebuie să plătească şi aproape 35.000 de dolari antrenorului secund Mihai Stoica, ce s-a implicat în transferul fraţilor Karamian la Rapid. Comisia pentru Statutul jucătorului din cadrul LPF a decis, încă din 28.02.2006, ca feroviarii să plătească banii până în prima zi a lunii martie, altfel riscă neprogramarea în Divizia A. "Dacă nu se suspenda campionatul, cred că suma era deja plătită. Aşa s-a mai amânat cu o săptămână totul. Sper să se rezolve. George Copos trebuie să plătească, pentru că are la dispoziţie o echipă bună", a menţionat directorul tehnic din Grant.
Ajutor de la LPF în cazul Dolha
Intrat în dizgraţia conducerii, Emilian Dolha a primit o decizie favorabilă, LPF-ul obligând Rapidul să-i plătească jucătorului restanţa de 20.000 de dolari. Dar, în acelaşi timp, oficialii de la Ligă au dat un răgaz alb-vişiniilor de 45 de zile. "Mai am două luni şi jumătate de contract şi aştept să vedem după aia ce se mai întâmplă. La vară îmi iau geanta şi plec în căutarea unei formaţii. La câte mi s-au întâmplat în Grant, o să fiu mult mai atent când iau o hotărâre", a precizat "Ema".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite