Copos, înjurat de fani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Rapidului este contestat pentru campania de transferuri, considerată prea slabă de fanii alb-vişiniilor, dar şi pentru starea generală a stadionului şi a bazei

Finanţatorul Rapidului este contestat pentru campania de transferuri, considerată prea slabă de fanii alb-vişiniilor, dar şi pentru starea generală a stadionului şi a bazei ProRapid

Ceea ce trebuia să fie o sărbătoare pentru giuleşteni, celebrarea a 40 de ani de la câştigarea primului titlu de campioană s-a transformat într-un război Copos-suporteri. Astfel, la partida Rapid - Petrolul, scor 3-2, de duminică seară, fanii i-au cerut finanţatorului să plece din Giuleşti, aceştia fiind nemulţumiţi de modul în care patronul conduce clubul.

Principalul acţionar al FC Rapid, George Copos, a fost huiduit şi înjurat de fanii giuleşteni la meciul amical pe care formaţia sa l-a disputat cu divizionara secundă Petrolul Ploieşti. Spectatorii l-au contestat pe Copos atât înainte de meci, când a avut loc festivitatea de premiere a foştilor jucători care au contribuit la câştigarea primului titlu de campioană din istoria clubului, în urmă cu 40 de ani, cât şi în timpul jocului, încheiat cu victoria alb-vişiniilor, scor 3-2.


Nici Dragomir n-a scăpat de înjurături


Începând din minutul 70, Copos a fost înjurat constant de către fani, de acelaşi tratament având parte şi Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, care însă nu a fost prezent la meci. "Protestăm pentru obscuritatea în care este înconjurat clubul în acest moment. <> bazei ProRapid pe firmele sale, stadionul care mai are puţin şi se dărâmă sunt alte inepţii. Nici lumină nu am avut pe scări. Până nu îşi rupe careva gâtul pe acolo, nu se schimbă nimic. Deci, nu protestăm doar pentru că la echipă nu s-au adus cine ştie ce jucători", a scris "baratki" pe site-ul suporterilor.

Războiul dus de către suporteri împotriva lui Copos va continua şi la meciul din Supercupă, cu Dinamo, când se aşteaptă ca mai bine de 5.000 de fani să poarte tricouri inscripţionate "Anti-Copos". Patronul George Copos nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei, el fiind în diferite şedinţe în timpul zilei.


Altfel, fundaşul brazilian Marcos Tamandare, de la Corinthians, era aşteptat să vină în Bucureşti, ieri după-amiază, fotbalistul urmând să semneze cu giuleştenii în zilele următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite