Copos, agent de ordine

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu trei sferturi de oră înainte de începerea partidei, la stadion şi-a făcut apariţia şi patronul Rapidului, George Copos. Acesta a coborât de la volanul unui microbuz, cu care a venit şi

Cu trei sferturi de oră înainte de începerea partidei, la stadion şi-a făcut apariţia şi patronul Rapidului, George Copos. Acesta a coborât de la volanul unui microbuz, cu care a venit şi Nicoale Badea.
"Este foarte greu să spun ce va fi. Dacă vom câştiga cu 1-0, ne-am calificat. Sunt supermulţumit dacă se termină 1-0", a spus Copos. Imediat cum patronul din Giuleşti s-a apropiat de porţile stadionului, acesta a fost luat în primire de câţiva suporteri care, deşi aveau bilete la tribuna I, nu au putut intra pe stadion. "Vă rog frumos să le daţi drumul", s-a adresat Copos jandarmilor, iar aceştia s-au conformat, astfel că fanii au luat loc la tribuna a II-a. Venit la stadion înaintea lui Copos, Gigi Becali era convins că formaţia antrenată de Olăroiu se va impune la o diferenţă de două goluri. "Rapidul este o echipă bună, dar noi suntem puţin mai valoroşi şi vrem să tranşăm calificarea. O să batem cu 2-1 sau 3-1", a exclamat Becali. Cel mai trist personaj de aseară a fost Nicolae Badea, acesta fiind supărat că formaţia pe care o patronează nu reuşeşte performanţe în cupele europene. "Este o mare tristeţe că nu se află şi Dinamo în acest meci. Oricum, eu m-am autoinvitat la această partidă", a comentat Badea, care a mărturisit că l-ar mai fi chemat de câteva ori la examentul de şoferi pe George Copos.

Organizare defectuoasă
Miza meciului de aseară i-a cam depăşit pe organizatori, astfel că mai mulţi dintre cei care au luat loc la tribuna oficială s-au trezit că nu mai au locuri. Motivul? Clubul Rapid tipărise câte două bilete pe câteva scaune, lucru care a creat confuzie în rândul invitaţilor. În plus, crainicul stadionului a uitat să mai prezinte şi jucătorii pe care Cosmin Olăroiu decisese să-i trimită în teren de la primul fluier al arbitrului.

Băsescu, la duelul românilor
Aşa cum ne-a obişnuit în ultimul timp, Traian Băsescu a luat loc şi aseară în tribunele stadionului Giuleşti. Alături de preşedinte, în tribuna oficială s-au mai aflat premierul Tăriceanu, alături de soţie, Mircea Geoană, Adriean Videanu, Octavian Belu, Varujan Vosganian şi Viorel Hrebenciuc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite