Copos şi Becali îngroapă jucătorii în bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cu câte 20.000 de euro, atât cât promit patronii George Copos şi Gigi Becali.Nicicând, în ultimii 20 de ani, poate cu excepţia Mondialului american din 1994, nu s-a vorbit atât de mult despre

cu câte 20.000 de euro, atât cât promit patronii George Copos şi Gigi Becali.
Nicicând, în ultimii 20 de ani, poate cu excepţia Mondialului american din 1994, nu s-a vorbit atât de mult despre fotbal în ţara noastră. Ceea ce însuşi site-ul UEFA numeşte "clasicul bucureştean" se anunţă un meci pe viaţă şi pe moarte, în care echipa câştigătoare se va acoperi de glorie. Ca să mărească la maximum ambiţia jucătorilor, cei doi patroni promit prime record pentru fotbalul românesc. George Copos a vorbit pentru prima oară de 20.000 de euro în caz de calificare, apoi Gigi Becali nu a rămas dator. Deşi a promis 15.000 de euro fiecărui jucător, latifundiarul din Pipera va repeta figura de la Sevilla şi va anunţa în vestiarul echipei suplimentarea primelor cu 5.000 de euro. Partida din această seară va reprezenta şi o premieră mediatică, postul Antena 1 urmând să acopere euroderbiul cu nu mai puţin de 15 camere de luat vederi, promiţând că transmisiunea va fi la cele mai înalte standarde. Interesul pentru partida din Giuleşti a depăşit graniţele ţării, meciul fiind transmis şi de televiziunea germană DSF.

Vor fi mai mulţi stelişti la meci?
Deşi suporterilor Stelei le-au fost repartizate doar 850 de bilete, liderii galeriei steliste au lansat zvonul că la meci vor fi în jur de 2.000 de fani "roş-albaştri", aproximativ 1.200 reuşind să-şi procure bilete pe cont propriu. În acest caz, suporterii stelişti care nu au putut achiziţiona biletele în acelaşi sector vor urmări partida amestecaţi printre spectatorii giuleşteni, existând astfel un risc mare de conflicte între fanii rivali.

Atenţie la cartonaşe
Nu mai puţin de 11 dintre fotbaliştii celor două echipe trebuie să fie foarte atenţi la cartonaşele galbene, în cazul unui nou avertisment primit în această seară ei urmând să absenteze la partida retur, din 6 aprilie. Dacă la Steaua doar Paraschiv şi Cristea au adunat până acum câte două cartonaşe galbene, în tabăra Rapidului situaţia este mult mai gravă, nouă fotbalişti aflându-se în această situaţie. Este vorba despre Coman, Rada, M. Constantin, R. Stancu, Buga, V. Moldovan, N. Constantin, Vasilache şi Burdujan. Măldărăşanu are şi el două cartonaşe galbene, dar el nu va juca în meciul de diseară, fiind accidentat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite