"Copiii sunt viaţa mea!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional este mândru de toţi urmaşii săi şi este foarte atent cu viaţa fiecăruia în parte. Când vine vorba de familie, Ilie Dumitrescu îşi măsoară şi alege cu mare

Fostul internaţional este mândru de toţi urmaşii săi şi este foarte atent cu viaţa fiecăruia în parte.


Când vine vorba de familie, Ilie Dumitrescu îşi măsoară şi alege cu mare atenţie fiecare cuvânt sau expresie. Nu ascunde detalii, vorbeşte deschis despre cele două relaţii pe care le-a avut cu prima soţie, Nela, dar şi cu Letiţia, femeia de care s-a despărţit după 14 ani de convieţuire, despre cei patru copii şi recunoaşte că a ajuns să investească în artă dintr-o întâmplare.


Ilie Dumitrescu (38 de ani) a fost, până acum, căsătorit o singură dată. Din căsnicia cu Nela au rezultat doi băieţi (Dani - 18 ani şi Sică -13 ani, ultimul botezat de Sică Puşcoci). Apoi, după divorţ, din 1993, Ilie a început să trăiască o frumoasă poveste de dragoste alături de Letiţia Badea (fost manechin de succes în echipa Zinei Dumitrescu), cu care însă nu s-a căsătorit.

Dar şi din această a doua relaţie au rezultat doi copii: un băiat, Toto (9 ani) şi o fetiţă, Mayra Daria (2 ani şi jumătate, botezată de Manuela şi Victor Becali).


Fostul mare fotbalist este foarte mândru de urmaşii săi. "Copiii sunt cea mai mare realizare din viaţa mea. Toţi sunt făcuţi din dragoste, reprezintă un capitol aparte, şi nu se pot compara cu nicio altă realizare, din plan sportiv sau din afaceri". Tocmai de aceea, Ilie ţine foarte mult ca urmaşii săi să primească cea mai bună educaţie: "Este foarte important să ai posibilitatea de a le oferi juniorilor o educaţie aleasă, de a investi în studii. Toto a urmat cursurile unei grădiniţe britanice, după care a continuat la Şcoala Britanică, două instituţii exclusiviste la care oamenii de rând nu prea au acces. Şi Mayra va urma aceleaşi şcoli".


Cei patru copii ai lui Ilie Dumitrescu se află în relaţii foarte bune, chiar dacă sunt fraţi vitregi. "Pentru ei, această noţiune nu există. Se înţeleg foarte bine, pot spune că sunt chiar prieteni, se sună, îşi spun secrete, ca-n familie, ce mai. În plus, măcar o dată pe săptămână mâncăm împreună, la fel ca şi de sărbători. Acum, Crăciunul îl vom petrece împreună".


Ilie şi Letiţia, despărţire temporară?


În august, vestea că Ilie Dumitrescu şi Letiţia s-au despărţit a surprins, mai ales că se ştia că cei doi se înţelegeau foarte bine. "Nu suntem nici primul, nici ultimul cuplu care trece prin aşa ceva. Este adevărat că eu şi Letiţia ne-am despărţit, dar avem în continuare o relaţie specială, am rămas prieteni foarte buni. Poate să fie o despărţire definitivă sau poate fi una temporară.

Ne leagă pe amândoi doi copii pe care-i iubim nespus, cel mai important lucru realizat de noi împreună", ne-a spus Ilie, după care a simţit că mai trebuie să adauge un detaliu: "Eu cu Letiţia nu ne-am certat din cauza unei alte persoane, nu am avut probleme de acest gen, să ne rănim. Nu, noi am avut discuţii ca oricare altele dintr-o căsnicie. Nu se pot uita 14 ani frumoşi petrecuţi împreună. Tocmai de aceea, la orice oră din zi şi din noapte, eu pot sta cu copiii mei, nu există restricţii în acest sens".

Avere de 10 milioane de euro

Unul dintre domeniile în care Dumitrescu s-a decis să investească banii agonisiţi de-a lungul carierei este cel al artei. "Când am vrut să investesc în centrul istoric al Bucureştiului, am avut şansa să pot cumpăra etajul întâi al <> , cel mai mare brand de artă din România, un adevărat monument de arhitectură. La început s-a pus problema dacă să continui activitatea sau să distrug un mit şi să fac ceva mai profitabil. Am ales prima variantă".


După ce s-a retras din activitate, Dumitrescu s-a dedicat antrenoratului, după ce a cochetat puţin şi cu impresariatul. El s-a implicat şi în mai multe afaceri în domeniul imobiliar, dar şi în plasamente bancare. În 2004, Ilie a cumpărat etajul întâi al "Hanului cu Tei", dar şi mai apoi Hotelul Belvedere, din zona Predeal - Pârâul Rece. Ex-fotbalistul deţine în proprietate şi câteva maşini de lux, printre care şi un Jaguar S-Type. Ilie şi Letiţia deţin împreună o avere estimată la 10 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite