Contra, coechipier cu Zinedine Zidane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internaţionalul român a participat, luni seară, la Geneva, la un meci de caritate Meciul a fost organizat de mijlocaşul elveţian Fabio Celestini, coechipierul lui Contra la formaţia

Internaţionalul român a participat, luni seară, la Geneva, la un meci de caritate

Meciul a fost organizat de mijlocaşul elveţian Fabio Celestini, coechipierul lui Contra la formaţia spaniolă Getafe, fondurile strânse cu această ocazie urmând să fie donate unei organizaţii pentru ajutorarea copiilor din Cuba şi Brazilia.

În meciul de la Geneva, la care au asistat 18.000 de spectatori, au mai evoluat în echipa lui Zidane foştii fotbalişti Eric Cantona, Michael Laudrup şi Bixente Lizarazu, precum şi actualul căpitan al lui Real Madrid, Raul. Aceştia au întâlnit o formaţie compusă din foşti şi actuali jucători ai clubului francez Olympique Marseille, printre care Robert Pires, Fabrizio Ravanelli şi Enzo Francescolli.

"L-am cunoscut pe Celestini cu ajutorul copiilor pentru că merg la aceeaşi şcoală. A fost o plăcere să joc în acest meci şi o idee foarte bună să dăm ceva copiilor", a spus Zidane, ambasador ONU.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite