Contra bogătaşei din Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larvik - Rulmentul Braşov, în prima manşă al ultimului act în Cupa Cupelor la handbal feminin Antrenoarea Mariana Târcă spune că trofeul european este mai important decât titlul de

Larvik - Rulmentul Braşov, în prima manşă al ultimului act în Cupa Cupelor la handbal feminin

Antrenoarea Mariana Târcă spune că trofeul european este mai important decât titlul de campioană şi se mulţumeşte şi cu o înfrângere în jocul de mâine seară la 20.15, în direct la Sport.ro.

După un parcurs excelent în Cupa Cupelor, echipa Rulmentul Braşov mai are de depăşit un ultim obstacol, cel mai greu, numit Larvik. Adversara este una dintre cele mai bogate echipe ale Europei, având un buget de aproape cinci milioane de euro. Astfel, toţi membrii delegaţiei braşovene ştiu la ce să se aştepte în Norvegia, iar antrenoarea Mariana Târcă s-ar mulţumi şi cu o înfrângere la unul-două goluri diferenţă.

Importanţa acordată acestei finale este cu atât mai mare cu cât clubul ardelean este dispus să sacrifice titlul de campioană a României pentru a aduce la Braşov un nou trofeu european, după Cupa Challenge în 2006.

"Le-am spus jucătoarelor mele că nu este o supărare dacă vom câştiga Cupa şi vom pierde campionatul, ci va fi o mândrie că reuşim să obţinem un trofeu european şi că terminăm la egalitate de puncte cu formaţia din Vâlcea, care reprezintă aproape naţionala României", a conchis Târcă.

Cupa Cupelor a fost câştigată anul trecut de Oltchim Râmnicu Vâlcea după o finală cu o altă echipă norvegiană, Byasen.

Achiziţii şi buget de Liga Campionilor

Transferul internaţionalei Ionela Gâlcă de la Oltchim la Rulmentul este foarte aproape de a se realiza în această vară. Se pare că handbalista nu va veni singură la Braşov, ci o va aduce şi pe coechipiera Narcisa Lecuşanu.

În plus, patronul echipei, Teodor Florescu, plănuieşte asigurarea unui buget de peste patru milioane de euro în sezonul viitor, iar obiectivul stabilit este finala Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite