Contra, un an de închisoare cu suspendare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Cosmin Contra a primit un an de închisoare cu suspendare şi 20.000 de lei amendă din partea Judecătoriei Timişoara pentru agresarea unui poliţist. În luna iunie 2006, soţia

Fotbalistul Cosmin Contra a primit un an de închisoare cu suspendare şi 20.000 de lei amendă din partea Judecătoriei Timişoara pentru agresarea unui poliţist.

În luna iunie 2006, soţia fotbalistului şi un agent de la Poliţia Transporturi Timişoara au avut un accident uşor, care a degenerat într-un scandal. Contra, sosit imediat la faţa locului, nu şi-a mai putut stăpâni nervii şi s-a răzbunat pe poliţistul Adrian Beleiu, care ulterior l-a dat în judecată pe "Guriţă" pretinzând că acesta i-a spart nasul şi i-a rupt un dinte. Fotbalistul s-a declarat scandalizat de decizie: "Este aberantă. Nu înţeleg de ce am fost condamnat de vreme ce nu i-am făcut nimic.

Trebuie să se termine odată cu hoţia din sistemul judecătoresc din România. Voi face recurs şi voi merge şi până la Haga. Avocatul mi-a spus că doamna judecător nu a ţinut cont de niciun fel de probă sau martori. Dacă cineva îşi închipuie că îşi face un nume pe spatele meu, se înşală amarnic", a spus Contra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite