Continuă "minunea" Hamilton!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei de la Mc Laren au întrerupt dominaţia lui Ferrari pe circuitul american, care ţinea din 2002. Englezul, la al doilea succes consecutiv în F1, şi coechipierul său Alonso le-au făcut cu

Cei de la Mc Laren au întrerupt dominaţia lui Ferrari pe circuitul american, care ţinea din 2002. Englezul, la al doilea succes consecutiv în F1, şi coechipierul său Alonso le-au făcut cu mâna din mers celor de la scuderia italiană

Puştiul-minune din Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, a făcut din nou show în Marele Premiu de la Indianopolis, unde s-a impus în faţa coechipierului său, campionul mondial en-titre, Fernando Alonso.

Câştigător în runda precedentă, în Canada, singurul pilot de culoare din Marele Circ a mers din nou impecabil, Alonso rămânând să-i admire măiestria. Chiar dacă au mers la sigur în SUA, acolo unde Ferrari a făcut legea din 2002 încoace, Massa şi Raikonnen au trebuit să se mulţumească cu locurile 3, respectiv 4.

Precedenta victorie pe circuitul american a celor de la Mc Laren data din 2001, Mika Hakkinen obţinând un succes în plină dominaţie a lui Michael Schumacher.

La finalul cursei de la Indianapolis, Hamilton era în al nouălea cer. "Ce vis! N-aş fi crezut nici într-un milion de ani că aş putea să fiu aici, cu aceşti piloţi, şi să câştig două curse în America de Nord.

La începutul acestui prim sezon în Formula 1, am sperat că poate voi prinde şi eu un loc pe podium şi încă câteva puncte, dar am fost pe podium în ultimele şapte curse. Este o nebunie", a spus britanicul.

Detaşarea în clasament faţă de celelalte contracandidate nu lasă loc de curtoazie la Mc Laren. "Când vom reveni în Europa, am să încerc să-mi iau revanşa în faţa lui Hamilton", a sunat replica campionului mondial Alonso, care nu se poate mulţumi cu locul doi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite