Constănţenii bat tot în Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

HCM Constanţa a obţinut a doua victorie consecutivă în grupa E a Ligii Campionilor, în faţa formaţiei daneze GOG Svendborg Gudme, scor 33-28 (17-12) şi a luat o opţiune importantă pentru

HCM Constanţa a obţinut a doua victorie consecutivă în grupa E a Ligii Campionilor, în faţa formaţiei daneze GOG Svendborg Gudme, scor 33-28 (17-12) şi a luat o opţiune importantă pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei, performanţă pe care nicio altă echipă masculină românească nu a mai reuşit-o până acum.
Acest meci a fost primul pe care campionii României l-au disputat pe noua suprafaţă de joc în valoare de 30.000 de euro, trimisă special la Constanţa de federaţia europeană pentru partidele din Liga Campionilor. În tribunele Sălii Spoturilor nu au luat loc decât aproximativ 1.200 de spectatori, mulţi suporteri preferând să vadă disputa la televizor, din cauza preţului destul de mare al biletelor, pe care organizatorii l-au stabilit la 20 de lei noi.
Meciul a început sub semnul echilibrului, în minutul 10 tabela consemnând un scor egal, 5-5. Jocul combinativ al elevilor lui Lucian Râşniţă, care a surprins în dese rânduri defensiva oaspeţilor, a făcut ca la finalul primei reprize campionii României să aibă un avantaj de cinci goluri, 17-12. Extrema Laurenţiu Toma a prins o zi mare, acesta reuşind să înscrie până la sfârşit nu mai puţin de 11 goluri din 12 aruncări la poartă! În repriza secundă, danezii au încercat să refacă diferenţa, dar cel care s-a opus a fost portarul Rudi Stănescu, care a făcut senzaţie prin intervenţiile sale. Celelalte goluri pentru HCM au fost marcate de Dragicevici (7), Milinovici (6), Stavrositu (4), Buricea (3), Adzici (1) şi Timofte (1). "În seara aceasta a fost un handbal de calitate. Am reuşit să le punem probleme atât în atac, cât şi în apărare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite