Conasul Porumboiu vrea rejucarea meciului cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al doilea investitor, dupa Balkan Petroleum, din Divizia A, Adrian Porumboiu, a explodat la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut-o cu 1-0, pe teren propriu, in fata feroviarilor. Tunurile

Al doilea investitor, dupa Balkan Petroleum, din Divizia A, Adrian Porumboiu, a explodat la finalul partidei pe care echipa sa a pierdut-o cu 1-0, pe teren propriu, in fata feroviarilor. Tunurile au fost puse pe directorul sportiv rapidist, Constantin Zotta, si pe Liga Profesionista de Fotbal, singurul iertat fiind chiar seful acesteia Dumitru Dragomir. Fostul arbitru a luat foc pentru ca oficialii din Grant au trimis un memoriu la Liga, cu cinci minute inainte de startul meciului, contestand dreptul de joc al stranierilor Jovanovici, De Lima, Frunza si Nivaldo. "Tinand cont ca erau vizate transferurile, erau incheiate contractele de munca si toti aveau cartea verde, corect ar fi sa se rejoace partida. Oricum nu cred ca se va intampla asa ceva pentru ca luptam cu morile de vant", sustine multimilionarul vasluian. "Este dezolant ce se intampla. Este o magarie si o mizerie fara margini din partea clubului Rapid in cardasie cu LPF, cu exceptia lui Dragomir", a precizat conducatorul moldovean. Despre fotbalistii carora le lipsea doar viza de la Oficiul de Munca, Porumboiu a adaugat: "Trebuie sa ne mulam si noi pe acest sistem. Nici cu sabia nu poti sa distrugi relatiile pe care aceste cluburi le au pe la forurile din fotbal. Daca stiam ca nu au voie, ii bagam eu in teren indiferent de consecinte". Conform informatiilor primite de boss-ul vasluienilor, Valentin Alexandru, secretar general al LPF, l-a sunat, inaintea primului fluier al arbitrului Sorin Corpodean, pe Constantin Zotta spunandu-i sa faca contestatie. "Nu m-a sunat nimeni si nici nu am apelat eu pe cineva. Este ciudat cand esti cu musca pe caciula ca tot vorbesti. Eu cred ca mai bine sa nu ceara rejucarea meciului pentru ca altfel nu mai scapa doar cu 1-0. Si nici nu au cum. Pentru linistea lor nici nu mai sustinem contestatia la Liga", a replicat Constantin Zotta. Formula trimisa in teren de Razvan Lucescu, cu Romeo Stancu langa Marius Maldarasanu si cu Robert Ilyes in spatele lui Mugurel Buga si Bogdan Mara, a rezolvat cu usurinta cerintele tehnicianului, lipsind in schimb finalizarea. Rapidul nu a putut marca decat in minutul 42 printr-un sut din sase metri expediat de noua achizitie, Romeo Stancu.
Rapidistii si-au mai facut un dusman
Intalnirea dintre cativa suporteri ai celor doua echipe in centrul orasului Vaslui s-a lasat cu o bataie ca-n concursurile de K1. Injuraturi aruncate de o parte si de alta, sticle, bate, si totul sub privirile neputincioase ale jandarmilor. Acestia au intervenit doar in momentul cand au primit intariri si cand deja unii fani erau transportati la spital. Sustinatorii alb-visiniilor si-au mai adaugat astfel un dusman pe lunga lista, care mai cuprinde printre altii dinamovisti, stelisti sau galateni. Persoanele implicate in incident au aruncat, fiecare, pisica in gradina celorlalti. "Rapidistii au inceput sa injure si sa arunce cu ce aveau la indemana", spuneau fanii moldoveni. De partea cealalta, bucurestenii sustin ca au sarit dupa ce localnicii au terfelit numele echipei iubite. "Nu puteam sa stam impasibili la asa ceva", au declarat rapidistii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite