Complex depăşit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După zece ani, bistriţenii au obţinut un punct pe terenul giuleştenilor, teren unde până de curând nici nu îndrăzneau să spere la un rezultat pozitiv. După eşecul "câinilor" în faţa

După zece ani, bistriţenii au obţinut un punct pe terenul giuleştenilor, teren unde până de curând nici nu îndrăzneau să spere la un rezultat pozitiv.

După eşecul "câinilor" în faţa vasluienilor, Rapidul s-a împiedicat, la rândul ei, duminică seara, de ambiţioasa echipă a Bistriţei. Un semieşec pe teren propriu, scor 2-2, înregistrat în chiar ultimul minut de joc, care a întregit o seară tristă pentru giuleşteni, îndoliaţi după decesul unuia dintre marii suporteri alb-vişinii, Florian Pittiş.

În teren, chiar dacă au condus de două ori, Mazilu şi compania nu au putut fi superiori unei formaţii bistriţene, care a venit să dea totul pentru a nu ceda în Giuleşti. Un punct în Grant, după o aşteptare de zece ani pentru ardeleni, iar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău era mai mult decât satisfăcut. Sabău: "Ne mişcăm destul de greu" "Este un rezultat foarte bun pentru noi, un punct mare care să ne dea încredere. Că este meritat sau nu, contează mai puţin, important este punctul obţinut.

Totuşi, rămân cu picioarele pe pământ. Suferim încă la relaţiile de joc, părem obosiţi din punct de vedere fizic şi ne mişcăm destul de greu. Puteam să pierdem acest meci, e adevărat", a spus Sabău. Acţionarul principal al giuleştenilor, George Copos, s-a arătat mai mult decât afectat de deznodământul partidei de duminică seara. "Sunt trist, supărat şi nervos", s-a limitat să declare Copos, care a părăsit negru de mânie arena de sub Podul Grant.

Jucătorii promit însă să-i atenueze din supărare în meciurile următoare. "Dacă nu ratam atât de mult, nu ajungeam să fim egalaţi în ultimul minut. Vom recupera punctele etapa viitoare la Cluj", a spus Mazilu, completat de colegul său Dani Coman.

"Domnul Copos are dreptate" "Se poate spune că am avut mare ghinion. Ce altceva poţi spune când eşti egalat în ultimul minut de drept. Nu meritam să facem egal cu Gloria. Asta este viaţa. Domnul Copos are dreptate să fie supărat după un egal pe teren propriu în faţa Gloriei Bistriţa", a spus Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite