Comisia pro-Gigi, "rasă" de conducerea FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ca Daniel Florea, Valentin Epure şi Marian Lupu, membri ai Curţii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), să fie revocaţi din cauza

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a decis ca Daniel Florea, Valentin Epure şi Marian Lupu, membri ai Curţii de Arbitraj pentru Fotbal (CAF), să fie revocaţi din cauza neregulilor constatate de Comisia de analiză a legalităţii hotărârilor pronunţate de organismele jurisdicţionale ale FRF în cazul "Valiza".

"CAF şi-a încălcat propriul regulament. Domnul Daniel Florea a omis să înştiinţeze FRF că trebuie să se prezinte ca parte în acest caz.

Se impunea ca Florea să delege competenţa de preşedinte în momentul în care a aflat că este arbitru. În plus, compunerea completului de judecată la CAF nu s-a făcut cu respectarea regulamentului", a spus ieri Constantin Anghelache, unul dintre membrii comisiei FRF.

Decizia luată de CAF în cazul "Valiza", de a anula sancţiunile primite de Steaua, nu mai poate fi atacată, fiind irevocabilă şi definitivă, dar cazul ar putea fi retrimis la Comisia de Disciplină dacă DNA-ul decide începerea urmăririi penale a oricărei părţi implicate în acest caz.

"Gigi Becali ne-a spus încă după ce am luat acea decizie că vom fi daţi afară", s-a limitat să spună fostul preşedinte al Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, Daniel Florea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite