Combinatie impenetrabila ucraineano-romana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa din Ghencea a tinut cont de dorinta lui Gigi Becali, care, suparat dupa eliminarea din Liga Campionilor, a cerut elevilor lui Oleg Protasov sa termine Grupa C pe primul loc. In ultima partida

Echipa din Ghencea a tinut cont de dorinta lui Gigi Becali, care, suparat dupa eliminarea din Liga Campionilor, a cerut elevilor lui Oleg Protasov sa termine Grupa C pe primul loc. In ultima partida de la Berlin, fotbalistii romani au facut fata cu brio nemtilor, si fara nici o infrangere si fara nici un gol primit, au iesit pe prima pozitie a clasamentului. ,Am facut aceasta performanta pentru ca am avut incredere in noi si astfel am realizat si o imagine buna. Este devreme sa vorbim de finala Cupei UEFA, trebuie sa o luam pas cu pas", a punctat fundasul George Ogararu. Atacantul Daniel Oprita era fericit si in acelasi timp trist, pentru ca din retur va juca pentru Poli Timisoara si nu va mai continua in cupele europene. ,Este o performanta extraordinara, dar imi pare insa rau ca plec din Ghencea. Dar o sa incerc cu formatia antrenata de Hagi sa luam campionatul si sa avem macar acelasi parcurs in Europa ca si la Steaua", a precizat ,varful" lui Protasov. Sorin Paraschiv a mentionat ca echipa sa a realizat o performanta foarte mare egaland parcursul de anul trecut: "Am indeplinit obiectivul calificandu-ne fara probleme. La anul sper sa depasim optimile si sa ajungem cat mai sus. Nu trebuie sa ne gandim daca vom intra in finala, ci doar la urmatorul adversar". De partea cealalta, presa germana a taxat evolutia din Grupa C a gazdelor. ,Hertha a reusit cu chiu cu vai sa se califice in saisprezecimile Cupei UEFA", informeaza ziarul "Netzeitung".

Hertha - Steaua 0-0
Hertha: Fiedler - Chahed, Friedrich, Madlung, Fathi - Boateng (Okoronkwo, 75), N. Kovac, Gilberto - Basturk (Zecke, 77), Marcelinho, Dejagah (Samba, 90).
Antrenor: Falco Gotz
Steaua: Hamutovski - Ogararu, Ghionea, D. Goian, Nesu (P. Marin, 73) - Nicolita (D. Balan, 83), M. Radoi, Paraschiv, Bostina - N. Dica, V. Iacob (A. Cristea, 77).
Antrenor: Oleg Protasov
Arbitrii: Pieter Vink, Wilco Lobbert, Coen Droste (toti din Olanda)
Spectatori: 15.000

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite